ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Αθλητές από το Ναύπλιο στο Πρωτάθλημα Choy Lee Fut

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. | |
καράτε
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Πρωτάθλημα Choy Lee Fut που αυτήν την φορά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στο 1ο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου.
Διακόσιοι δέκα, αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ φού συμμετείχαν σε 180 κατηγορίες ταολού και σε 65 αγώνες light sanda, στο “Athens Choy Lee Fut Championship.”
Μία αθλητική συνάντηση που εξελίχθηκε εξαιρετικά από πλευράς διοργάνωσης, παλμού και θεάματος. Την ευθύνη της διοργάνωσης την είχε η Ελληνική ένωση Choy Lee Fut και ο τοπικός σύλλογος στο Ίλιον με προπονητή τον Δημήτρη Παναγιωτάκη που είχε κάνει μια καλή δουλειά προώθησης των αγώνων.
Από το Ναύπλιο συμμετείχε η σχολή «Lampadas_kung fu school» με προπονητές, την Λαμπάδα Μαρία και τον Λαμπάδα Κωνσταντίνο. Από το Άργος η σχολή choy lee fut με προπονήτριά την Κοκκινάκη Άννα.
Όλοι οι προπονητές οι κριτές, οι εθελοντές, η ιατρός, οι τραυματιοφορείς, συνείσφεραν ώστε να διεξαχθούν αγώνες υψηλού επιπέδου και το σημαντικότερο με τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας. Όλοι μαζί κατάφεραν να προσθέσουν μια καινούργια εμπειρία για κάθε μικρό παιδί που μπήκε για πρώτη φορά στην μαγεία του υγειούς ανταγωνισμού. Στις κερκίδες υπήρχε ένα εξαιρετικό κοινό έτοιμο κάθε στιγμή να εμψυχώσει τον κάθε αθλητή/τρια με την δυναμική του παρουσία.
Τέλος, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ιλίου, κύριος Ζενέτος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, ο πρόεδρος της Ελληνική ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ φού κύριος Ελευθερίου, και ο υπεύθυνος για το σύστημα του Choy Lee Fut, δάσκαλος, Λαμπάδας Θεόδωρος.
Λαμπάδας Κων/νος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ