ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Τι είδαν οι σύνεδροι του ΤΒΕΧ Europe 2023 - Peloponnese στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. | |
Travel bloggers
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου TBEX Europe 2023, Peloponnese που διοργάνωσε και φιλοξένησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα τη χρονική περίοδο 8 με 11 Μαΐου 2023.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 360 travel bloggers, δημοσιογράφοι ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργοί περιεχομένου social media, εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου με εκατομμύρια ακολούθους από όλον τον κόσμο.
Οι σύνεδροι μετά το πέρας του συνεδρίου, έχουν την δυνατότητα μέσα σε ένα διάστημα ενός μηνός περίπου, να διαχυθούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου - αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας μας - στο πλαίσιο τριήμερων ταξιδιών εξοικείωσης (FAM Trips) που έχουν σχεδιαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά έχουν διοργανωθεί 11 μονοήμερα ταξίδια εξοικείωσης για 250 συμμετέχοντες, καθώς και 17 τριήμερα ταξίδια.

Την περίοδο 12 – 14 Μαΐου 2023 και στο πλαίσιο τριήμερων ταξιδιών εξοικείωσης (FAM Trips), οι σύνεδροι επισκέφθηκαν το νομό Αργολίδας. Η πρώτη μέρα της επίσκεψής τους περιλάμβανε ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και στα αξιοθέατα της πόλης του Ναυπλίου ενώ τις επόμενες μέρες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας.
Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητήριου Αργολίδας υποδέχτηκαν τα 2 γκρουπ των επισκεπτών, στο κατάστρωμα του yacht Aquila της εταιρίας "Alpha Yachts", όπου ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κος Θεόδωρος Παπαθανασίου απηύθυνε χαιρετισμό.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η αντιδήμαρχος Ναυπλίου κα Νάντια Αναστασίου συνοδευόμενη από τα μέλη της τουριστικής επιτροπής κα Έλενα Ασπιώτη και κο Μανώλη Σκαλίδη.

Το ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης στο είδος του, και αποτελεί ένα διεθνούς ακτινοβολίας γεγονός. Η πραγματοποίησή του στην περιοχή μας και η άφιξη όλων των content creators, bloggers, Influencers και δημοσιογράφων μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία προβολής της περιοχής μας.
Το Επιμελητήριο Αργολίδας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία και συνεργάστηκε στενά με την Περιφέρεια για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διοργάνωση και φιλοξενία του παγκόσμιου αυτού συνεδρίου καθώς με τη διεξαγωγή του αλλά και την πραγματοποίηση των ταξιδιών εξοικείωσης προβάλλεται το τουριστικό και γαστρονομικό / αγροδιατροφικό προϊόν ολόκληρης της περιοχής, προς όφελος των επαγγελματιών, των επιχειρήσεων των συναφών κλάδων.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ