ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Αργολίδα: Τι αναφέρει η μητέρα του 12χρονου για την υπόθεση με τον σάτυρο Αρχιμανδρίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 μ.μ. | |
Ο δράστης οδηγείται στα δικαστήρια
Τα άμεσα αντανακλαστικά των γονέων αλλά και των Αρχών «έσωσαν» τον ανήλικο από τα χειρότερα, που θα μπορούσε πιθανόν να υποστεί από τον Ιερομόναχο Αρχιμανδρίτη της Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης ο οποίος προφυλακίστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού από χωριό της Ερμιονίδας στην Αργολίδα.


Όπως αποκαλύπτει η μητέρα του ανήλικου θύματος στο protothema.gr ο κατηγορούμενος δεν πρόλαβε να ασελγήσει σε βάρος του γιατί ο 12χρονος μίλησε στους γονείς του για το χυδαίο μήνυμα που έλαβε από τον “σάτυρο” ιερέα.

Η ίδια, μάλιστα, εκτιμά πως υπάρχουν και άλλα παιδιά τα οποία έλαβαν το βίντεο με τις άσεμνες χειρονομίες στο messenger τους.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο ‘παρακλάδι’ », λέει η μητέρα του 12χρονου την ώρα που η Ασφάλεια Ναυπλίου βάζει στο “μικροσκόπιο” τα κινητά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 40χρονου.

Ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα πως το μήνυμα προοριζόταν για άλλο άτομο, ενήλικο που έχει το ίδιο όνομα με τον 12χρονο στο Facebook και εκ παραδρομής έφτασε στο παιδί. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ο 40χρονος ισχυριζόταν πως το βίντεο, στο οποίο φαίνεται να αυνανίζεται γυμνός, είχε σταλεί και σε άλλα, ανήλικα παιδιά επειδή, όπως λέει, έχουν χακάρει το λογαριασμό του στο Facebook.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ