ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων στο 2ο Αθλητικό Gala "Acheloos Run"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. | | | |
Γιώργος Χατζόπουλος
Στα πλαίσια του Acheloos Run 2023, πραγματοποιήθηκε το 2ο Αθλητικό Gala, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.
Εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών συζήτησαν με θέμα "Αθλητικός τουρισμός και επιτυχημένες πρωτοβουλίες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας".
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, τον οποίο εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Χατζόπουλος.
Ο κ Χατζόπουλος συμμετείχε στο πάνελ των ομιλητών με θέμα "Αθλητισμός και εξωστρέφεια, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης", με συνομιλητές τους κ. Κώστα Λύρο, Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, τον κ. Ασημάκη Γιώτη από τον Δρόμο Θυσίας Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, και τον κ. Βασίλη Τουντόπουλο, Managing Partner της MPDO, .
Στο 2ο Αθλητικό Gala Αχελώος συμμετείχαν, επίσης: ο κ. Ηλίας Σπυριούνης από το Ioannina Lake Run, ο κ. Γιώργης Σακαβέλης από τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, ο κ. Σωτήρης Μπιλιανός από τον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας και ο κ. Κωνσταντίνος Σύρρος από το Acheloos Run.
Μια άλλη σημαντική πτυχή της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η σύσφιξη των σχέσεών καθώς και η δικτύωση των συμμετεχόντων μεταξύ τους. Κοινός στόχος όλων των ομιλητών ήταν η ανάγκη για συνεργασία, καινοτομία και υποστήριξη της τοπικής κοινότητας προκειμένου να επιτύχουν την αειφόρο ανάπτυξη του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ