ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Θανάσης Κολιζέρας: Στις 25 Ιούνη να δυναμώσει κι άλλο το ΚΚΕ, το μόνο στήριγμα του λαού!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. | | |
Θανάσης Κολιζέρας
Ποιοι «σκίζουν τα ιμάτια τους» και τσακώνονται τα για το αν έχουν ή δεν έχουν «κρυφή ατζέντα» στο φορολογικό; Η ΝΔ, που επί των ημερών της η φοροληστεία ξεπέρασε τα 55,31 δισ. ευρώ, με «ρεκόρ» έμμεσων φόρων επί δύο χρόνια σερί; 

 Ο ΣΥΡΙΖΑ, που κομπάζει ακόμα και τώρα για τα 37 δισ. «μαξιλάρι» που άφησε στους επιχειρηματικούς ομίλους, ληστεύοντας εργαζόμενους και μικροεπαγγελματίες; Το ΠΑΣΟΚ, που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη φοροληστεία, με τρία μνημόνια που στήριξε, «πρωτοπορώντας» και σε χαράτσια όπως ο ΕΝΦΙΑ;

Όλοι αυτοί ψηφίζουν και εφαρμόζουν: Προϋπολογισμούς όπου ο λαός πληρώνει σταθερά το 95% των φόρων. Την εθελοντική φορολογία (κυριολεκτικά) των εφοπλιστών, μαζί με τις 50 και πλέον φοροαπαλλαγές τους. Την πατέντα του «αναβαλλόμενου φόρου» (το 2014 η ΝΔ, το 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ) που δίνει φοροασυλία στις τράπεζες, την ώρα που αυτές μόνο πέρυσι κατέγραψαν κέρδη 3 δισ. ευρώ. Το καθεστώς των «ειδικών φόρων» στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα «ενεργειακά προϊόντα», που από κοινού ψήφισαν τον περασμένο Ιούλη, όπως και τα νέα «πράσινα» χαράτσια, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η υποκρισία τους περισσεύει αφού όλοι αυτοί μαζί απέρριψαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ για κατάργηση των άδικων έμμεσων φόρων. Αυτοί λοιπόν οι «γάιδαροι» μαλώνουν στον «ξένο αχυρώνα» της φοροληστείας, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, όπου όλοι τους συμφωνούν στα ματωμένα πλεονάσματα και συζητάνε από ποια τσέπη θα τα πάρουν.

Αυτή η πρόκληση δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη στις 25 του μήνα. Να δυναμώσει κι άλλο το ΚΚΕ, το μόνο στήριγμα του λαού στον αγώνα ενάντια στη φοροληστεία, για πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Θανάσης Κολιζέρας υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ