ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τ.Ε. Αργολίδας: Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ στις 25 Ιούνη αποτελεί εγγύηση για το λαό!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
Κομουνιστικό κόμμα Ελλάδος
Ένα νέο ακροδεξιό μόρφωμα «φιγουράρει» τις τελευταίες μέρες, έχοντας λάβει μάλιστα και το «χρίσμα» από τον καταδικασμένο ναζιστή Κασιδιάρη. Πρόκειται για τους «Σπαρτιάτες» με τους οποίους δεν θα είχε νόημα να ασχοληθεί κανείς, αν δεν υπήρχε μια λεπτομέρεια άκρως διδακτική. «Αρχηγός» του μορφώματος αυτού είναι ο Βασίλης Στίγκας, εκλεκτός του Κασιδιάρη.

Ο Β. Στίγκας δεν είναι παντελώς άγνωστος, καθώς το 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με το κόμμα του «λαγού» Β. Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων. Το πώς από υποψήφιος σε ένα γραφικό κόμμα έφτασε να έχει τη στήριξη ενός καταδικασμένου έγκλειστου ναζιστή γεννά ερωτήματα.

Είναι ωστόσο ενδεικτικό του ρόλου που αναλαμβάνουν τα λεγόμενα «μικρά κόμματα» και ποιον τελικά ενισχύει η ψήφος σε αυτά, στο πλαίσιο ενός δήθεν «αντισυστημισμού», που αποδεικνύεται καραμπινάτος συστημισμός και αξιοποιείται σε βάρος του λαού.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που πολιτευτές τέτοιων από - κομμάτων παίρνουν μεταγραφές, ιδρύουν νέα κόμματα - αναχώματα, για να εγκλωβίζεται η λαϊκή δυσαρέσκεια από την αντιλαϊκή πολιτική σε κανάλια παντελώς ακίνδυνα για το σύστημα, επιζήμια όμως για τον λαό.

Γι' αυτό μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ στις 25 Ιούνη αποτελεί εγγύηση για το λαό. Για 100% μαχητική εργατική - λαϊκή, στρατηγική αντιπολίτευση, ανοίγοντας δρόμο προοπτικής.

14.06.2023 

ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ