ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Γιάννης Δ. Μιχαλόπουλος υποψ. βουλευτής Αργολίδας: Το ΜέΡΑ25 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ δεν πρέπει να λείψει από την επόμενη Βουλή!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Δ. Μιχαλόπουλος υποψ. βουλευτής Αργολίδας
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μάη έχουν διαμορφώσει αρνητικούς πολιτικούς συσχετισμούς για την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Την εκλογική επιτυχία της ΝΔ την εξασφάλισε:

- Η υποστήριξη των Ελλήνων και ξένων ολιγαρχών που χάρη στην πολιτική της ΝΔ συσσωρεύουν αμύθητα κέρδη φτωχοποιώντας τον λαό μας.

- η πλήρης χειραγώγηση των μεγάλων ΜΜΕ που δαιμονοποίησαν συστηματικά κάθε αντίθετη άποψη και όποτε χρειάστηκε ωραιοποίησαν την εικόνα της κυβέρνησης φροντίζοντας μεταξύ άλλων να συγκαλύπτουν τα μεγάλα εγκλήματά της (εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, Τέμπη, σήμερα το ναυάγιο στην Πύλο κτλ)

- η ανυπαρξία ουσιαστικά αξιωματικής αντιπολίτευσης (το μεγαλύτερο μέρος των νομοσχεδίων της ΝΔ υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ)

- η διάσπαση της Αριστεράς

Η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά την 25η Ιουνίου θα είναι της ΝΔ, η οποία θα εκλάβει την πρωτιά της ως μήνυμα για να συνεχίσει ακόμα σκληρότερη νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Ήδη και στην περιοχή μας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της 21ης Μάη, η αποθράσυνση των «επενδυτών» φίλων της έγινε τέτοια ώστε ανοιχτά να ετοιμάζουν την κλοπή της μεγαλύτερης και ομορφότερης παραλίας του Ναυπλίου: της Καραθώνας.

Αν η ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό εδρών θα επιδιώξει ακόμα και την αναθεώρηση του ίδιου του Συντάγματος κάνοντας πλέον μέρος του Συντάγματος την αιώνια λιτότητα, την ιδιωτικοποίηση των πάντων και το αυταρχικό κράτος.

Μπορεί να μπει φραγμός στη ΝΔ!

Η είσοδος στη Βουλή της εκλογικής συνεργασίας ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ:

Θα στερήσει από την ΝΔ ικανό αριθμό εδρών χαλώντας τα σχέδια Μητσοτάκη για παντοδυναμία και συνταγματική αναθεώρηση. Τα υπόλοιπα ήδη κοινοβουλευτικά κόμματα όσο και να αυξήσουν την δύναμή τους δεν πρόκειται να επιφέρουν την ίδια αφαίρεση εδρών από την ΝΔ.

Θα αποτελέσει φωνή αριστερής αντιπολίτευσης μέσα σε μια Βουλή που πλειοψηφία θα είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη και η άκρα δεξιά.

Θα κατονομάζει και θα αποκαλύπτει με το ονοματεπώνυμό τους (όπως ήδη έκανε), τους υπεύθυνους που κρύβονται πίσω από τα μεγάλα συμφέροντα.

Θα δώσει φωνή στα κινήματα που αναπτύσσονται έξω από την Βουλή συνεισφέροντας στην μαζικοποίησή τους αλλά και στην δημιουργία τους.

Θα προωθήσει την υπόθεση της ενότητας της Αριστεράς που τόσο έχει ανάγκη ο λαός μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ