ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Γιάννης Μπούνος: Στις 25 Ιουνίου συνεχίζουμε όλοι μαζί σταθερά, τολμηρά, μπροστά για την αυτοδύναμη Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. | | |
Γιάννης Μπούνος
Η μαζική συμμετοχή στην κάλπη της 25ης Ιουνίου καθίσταται επιβεβλημένη. Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, όχι όμως δεδομένος. Η κάλπη θα είναι και πάλι άδεια, αφού το αποτέλεσμα δεν προσμετράται στην δεύτερη εκλογή.

Μπορούμε και πρέπει να ολοκληρώσουμε το σημαντικό βήμα που κάναμε στην προηγούμενη κάλπη της 21ης Μαΐου, αυξάνοντας κι άλλο τα εκλογικά μας ποσοστά, με ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στόχος για την 25ην Ιουνίου είναι μία ασφαλής αυτοδυναμία και όχι μία οριακή πλειοψηφία. Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές. Όσο πιο ισχυρή νομιμοποίηση θα έχει η επόμενη κυβέρνηση, τόσο πιο ισχυρή θα είναι και η ώθηση να υλοποιήσει αυτές τις αλλαγές.

Στις 25 Ιουνίου κρίνεται το μέλλον της πατρίδας μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ψηφίζουμε για μία σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, η οποία θα μπορεί να παρέχει στους Έλληνες πολίτες ασφάλεια και προοπτική.

Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία Νέας Δημοκρατίας, για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα, υλοποιώντας το σχέδιο για μία σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη, με περισσότερες θέσεις εργασίας, με περισσότερες επενδύσεις και με ένα ισχυρότερο κοινωνικό κράτος.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για μία Ελλάδα Ισχυρή, Παραγωγική, Κοινωνική, Δίκαιη και Σύγχρονη.

Αποφασίζουμε για την συνέχιση μίας πορείας οικονομικής ανάταξης και οικονομικής ευημερίας, αλλά και εκσυγχρονισμού της χώρας.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση.

Ψηφίζουμε το μόνο κόμμα που διαθέτει ουσιαστικές και κοστολογημένες προτάσεις, χωρίς κρυφές ατζέντες. Με έμφαση στο πρόγραμμα και όχι στον τοξικό πολιτικό λόγο.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε κι αποφασίζουμε για την αυτοδύναμη Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!

Πάμε μαζί να δώσουμε αυτόν τον αγώνα για μια Ελλάδα που το βράδυ της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι γαλάζια!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ