ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Η Αρτάκη νίκησε 4-1 την Κορωνίδα Κοιλάδας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | | |
Ποδοσφαιριστές
Η Αρτάκη νίκησε 4-1 την Τετάρτη 31 Μαΐου την Κορωνίδα Κοιλάδας στην Αργολίδα στην 5η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της 

Η Αρτάκη από το ξεκίνημα του ματς πίεσε ψηλά προκαλώντας ασφυξία στους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό απέναντι σε μια πιο αθλητική ομάδα όπως η Αρτάκη που έψαξε με υπομονή το γκολ και το βρήκε πριν το ημίωρο.

Στο 28' ο Σεϊνταράς άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παναγιώτης Ταυταρίδης με φάουλ έγραψε το 0-2 και έγειρε για τα καλά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Εύβοιας που είχε τον έλεγχο και ...ζωγράφισε νωρίς στον αγωνιστικό χώρο το 5Χ5 στα μπαράζ Ενώσεων με φόντο τη Γ' Εθνική.

Στο 55' ο γκολκίπερ Ντουμάνης έκανε μεγάλη επέμβαση σε εξ επαφής σουτ του Οψιμούλη και διατήρησε το 0-2 για τους ερυθροκίτρινους.

Στο 58', όμως, από παράλληλη πάσα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ντουμάνης "νικήθηκε" με συρτό σουτ του Α. Αλεξανδρή από το ύψος της μικρής περιοχής, για το 1-2.

Στο 62' οι παίκτες της Αρτάκης άλλαξαν υποδειγματικά την μπάλα, έδωσαν πλάτος στο γήπεδο, αλλά το σουτ με φάλτσα του Σεϊνταράς έφυγε άουτ.

Στο 65' αποκαταστάθηκε η τάξη.

Ο Τόρα έσπασε την μπάλα στον Ζουλιώτη που ανέβηκε την πλευρά και έβγαλε την σέντρα, με τον Ντελέκο να τρυπάει την καρδιά της αντίπαλης άμυνας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 70' ο Γιάννης Καρβέλης προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, με τους Μεγάλο, Λούκα και Ζουρμπουλή να παίρνουν θέση μάχης στον αγωνιστικό χώρο, ενώ συμμετοχή είχε και ο Καρλατήρας ως ακραίος μπακ, με τον Στασινόπουλο να περνάει για λίγο στα χαφ.

Στο 87' από κάθετη πάσα του Χατζηστάμου, ο Ηλίας Λούκας με άψογο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Η Αρτάκη ουσιαστικά με το τρίτο γκολ έσβησε το ματς και έφτασε άνετα σε ακόμη μια επικράτηση. Η Αρτάκη στα τρία από τα πέντε ματς (Αίολος Καρπενησίου, Ευπάλιο Φωκίδας, Ελλοπιακός Βοιωτίας) έβαλε 3 γκολ και από 4 γκολ στο ντέρμπι με τον Περαμαϊκό και χθες στην Κορωνίδα Κοιλάδας (Αργολίδα).

Με τέτοιες επιδόσεις δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει την άνοδο και πιθανόν να κόψει πρώτη το νήμα (την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό).

Διαιτησία: Ψαρίδης, Ρούσσος-Τράντας (Αθήνα).

ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Δημήτρης Μπατάκος): Αλευράς, Παπασταύρου, Σαμαράς, Ι. Οψιμούλης, Κ. Μπάζος, Σ. Μπάζος, Γιαννακόπουλος, Τσερίκου, Ταραντίλης, Α. Αλεξανδρής, Α. Οψιμούλης (Δ. Αλεξανδρής, Μπάλλα, Παππάς, Καλά, Αποστόλου, Φλώρης, Λαλούσης).

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης (70' Χρ. Ζουρμπουλής), Τσούπρος, Ρεπετσάς, Στασινόπουλος, Σιαράπης (41' Χαλιώτης), Ντελέκος (85' Μαρ. Καρλατήρας), Ταυταρίδης, Χατζηστάμου, Σεϊνταράς (70' Μεγάλος), Τόρα (70' Ηλ. Λούκας).

FacebookTwitterMessengerViberEmailPrint


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ