ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου για στέγαστρο και κλιματιστικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. |
Σχολείο
Πέρασαν 6 μήνες απο την πρώτη συνάντησή μας με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής α'βαθμιας εκπαίδευσης κα Ράλλη- Πιτσάκη Μ., όπου της εκθέσαμε τα ζωτικής σημασίας κενά του σχολείου μας. 

Ζητήσαμε στέγαστρο για να προστατέψουμε τα παιδιά από τον ήλιο στην αυλή του σχολείου, που στερείται οποιασδήποτε μορφής σκίασης, και κλιματιστικά καθώς η ζέστη καθιστά δύσκολη έως ανυπόφορη την παραμονή των μαθητών και των δασκάλων στις αίθουσες διδασκαλίας. 

Τον ενθουσιασμό της αποδοχής των αιτημάτων και της αναγνώρισης των προβλημάτων που χρήζουν επίλυσης, ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον διαδέχτηκε η ανησυχία της καθυστέρησης ικανοποίησής τους.

Μετά απο 3 συναντήσεις όπου παρουσιαζόταν ως τετελεσμένο γεγονός η μελέτη και η έγκριση του στεγάστρου, μας ανακοινώθηκε η διάθεση τοποθέτησης απλού τεντόπανου και η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού. 

Το δεχτήκαμε μιας και άλλη λύση δε φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν. Παρουσία της διευθύντριας του σχολείου, μας διαβεβαίωσε (η Πρόεδρος), ότι την επόμενη κιόλας μέρα της συνάντησής μας θα ερχόταν στο σχολείο τεχνικός να προτείνει τον χώρο τοποθέτησης του τεντόπανου. 

Οι υποσχέσεις και η σιγουριά όμως ότι αντιλαμβάνεται η πρόεδρος τη σοβαρότητα της κατάστασης ήταν απλά "λόγια του αέρα". Έφτασε Ιούνιος, τα σχολεία σε μία εβδομάδα κλείνουν και εννοείται πως ούτε τεντόπανο μπήκε, ούτε βέβαια και κλιματιστικό. "ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ". Έτσι ονομάζεται η συμπεριφορά.

ΥΓ. Ο έλεγχος της παιδικής χαράς, η οποία έχει σοβαρά κενά ασφαλείας, αποτελεί αίτημα της διευθύντριας από τον περασμένο Ιούνιο προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα! Αντιλαμβάνεστε ποια είναι μέχρι στιγμής η τύχη της.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
5ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ