ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Τ.Ε. Αργολίδας: Πιο ισχυρό ΚΚΕ στις φουρτούνες που έρχονται!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:27:00 μ.μ. | |
Κομουνιστικό κόμμα
Κανείς δεν γνωρίζει τη μορφή που θα έχει η επόμενη χρηματοπιστωτική κρίση και είναι γεγονός ότι οι κίνδυνοι για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα παγκοσμίως έχουν αυξηθεί (...) Το μέλλον είναι αρκετά αβέβαιο». Αυτές είναι μερικές από τις διαπιστώσεις του διοικητή της ΤτΕ σε πρόσφατη παρέμβασή του.

Πίσω από τα «παχιά» λόγια των αστικών κομμάτων για τη «σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη», που θα στηρίζεται στο Ταμείο Ανάκαμψης, δυναμώνει η ανησυχία για μια επόμενη κρίση, με τη Γερμανία να βρίσκεται ήδη σε ύφεση. Οι προβλέψεις κεντρικών τραπεζών, ευρωπαϊκών και διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών, περιέχουν πολλά «αν» και «εφόσον» για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, που θα επηρεάσει άμεσα και την ελληνική.

Τα μέτρα που παίρνονται τώρα απ' όλες τις κυβερνήσεις, όπως η αύξηση των επιτοκίων, η αναμόρφωση του Συμφώνου Σταθερότητας και άλλα, δεν πρόκειται να αποτρέψουν την εκδήλωση της νέας κρίσης. Προσπαθώντας να περιορίσουν ένα σύμπτωμα της σάπιας καπιταλιστικής οικονομίας, προκαλούν έξαρση σε ένα άλλο, που τροφοδοτεί τον φαύλο κύκλο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η επόμενη κυβέρνηση εξαρτά από την πορεία της οικονομίας ακόμα και τα ελάχιστα που υπόσχεται προεκλογικά στον λαό για μισθούς και συντάξεις.

Επομένως καμιά αναμονή! Κεφάλαιο και ΕΕ, οι κυβερνήσεις και τα κόμματά τους θα επιχειρήσουν με νέο κύκλο επίθεσης να φορτώσουν στον λαό τις «αβεβαιότητες» της οικονομίας και την κρίση που κυοφορείται. Γι' αυτό ο λαός έχει ανάγκη από ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ στις φουρτούνες που έρχονται και που όλοι οι άλλοι έχουν βάλει το χεράκι τους για να πληρώσει αυτός τον λογαριασμό.

22.06.2023 
ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ