ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

"Ο Θαλασσόπυργος": Καλοκαιρινό βιβλίο με θέμα το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού που διαδραματίζεται στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. | |
Παρουσίαση βιβλίου
Το απόλυτο νεανικό βιβλίο με αφετηρία το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού που διαδραματίζεται στο Ναύπλιο!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ναύπλιο 1996. Η σχολική χρονιά μόλις έχει λάβει τέλος και τη θέση της παίρνει ένα ξέφρενο καλοκαίρι. Τρεις φίλοι, ο Βασίλης, ο Νικόλας και ο Γιάννης, θα εμπλακούν, χωρίς να το καταλάβουν, σε μια ιστορία χαμένου θησαυρού που έχει τις ρίζες της στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Τι μπορεί να συνδέει έναν Γερμανό αρχιτέκτονα με ελληνικές ρίζες με ένα χαλασμένο ρομποτάκι, ένα μυστηριώδες γρανάζι και τον Θαλασσόπυργο; Και ποιον ρόλο θα διαδραματίσει το Λαλιό, το χαμογελαστό Τσιγγανάκι της πόλης, που έχει την ικανότητα, εκτός από το να εξαφανίζει με μια χαψιά τα ψητά καλαμπόκια, να εμφανίζεται πάντα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος;

Χτισμένη πάνω στο νησάκι των Αγίων Θεοδώρων, η καρδιά του Θαλασσόπυργου είναι γεμάτη κρυμμένα μυστικά. Άραγε οι τρεις νεαροί φίλοι θα καταφέρουν να τα ανακαλύψουν πριν να είναι πολύ αργά;
Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Ευάγγελος Μισιούλης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1982. Μεγάλωσε στον δήμο του Περιστερίου όπου ζει μέχρι και τώρα. Ασχολήθηκε από νωρίς με τον αθλητισμό όντας μέλος των παιδικών-εφηβικών ομάδων μπάσκετ της πόλης. 

Στην ηλικία των 18 σπούδασε στα ΤΕΙ της Χαλκίδας λαμβάνοντας το πτυχίο της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και εν συνεχεία ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο (MBA). Εργάζεται από το 2009 μέχρι και σήμερα για λογαριασμό της Nestle Hellas στον τομέα των πωλήσεων. 

Στο τέλος της εφηβείας του άρχισε να γράφει διάφορες νουβέλες και μικρές ιστορίες, με μία εξ αυτών να έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιο διαγωνισμό των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας με τίτλο «Οι άγγελοι γνωρίζονται στη γη», όπου και βραβεύτηκε. 

Το παρόν βιβλίο αποτελεί την πρώτη του επαφή, από τη σκοπιά του συγγραφέα, με τον θαυμαστό κόσμο του παιδικού μυθιστορήματος προσδοκώντας να μεταλαμπαδεύσει την έννοια και την αξία της πραγματικής φιλίας στους αναγνώστες του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ