ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Άργος: Επιλογή νίκης για τον Στέφανο Πόθο η "Πρωτοβουλία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Ο Στέφανος Πόθος ήταν ένας από τους 50 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που εντάχθηκαν στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” την 03.02.2023.


Σπούδασε κλασική φιλολογία και είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στην εκπαίδευση με ειδίκευση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων, την επικοινωνία και την ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία. Είναι γέννημα-θρέμμα του Άργους, γιος παλαιού εμπόρου, ιδρυτικού μέλους του επιμελητηρίου. Έχει πλούσια και πολυσχιδή επαγγελματική δραστηριότητα 22 ετών στη διοίκηση, την τεχνολογία, την εκπαίδευση και την υγεία, καθώς εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος σε δομή ΠΦΥ.

Υπήρξε υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Αργολίδα (Οδυσσέας) και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας στο ΚΔΒΜ του δήμου Ερμιονίδας. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του ΑΠΘ, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διάπολις» και του ΕΚΠΑ, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» και είναι εξαιρετικός γνώστης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε θέματα εκπαίδευσης.

Εργάστηκε στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) στην κεντρική ομάδα του έργου «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης», όπου δημιουργήθηκε η Ψηφιακή πλατφόρμα «Αίσωπος», ως διοικητικός υπάλληλος στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Αθήνα και Παράρτημα Πελοποννήσου) και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου είχε τη διοικητική επίβλεψη του Διιδρυματικού ΠΜΣ «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση».

Δίδαξε σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Πελοποννήσου, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Λιβαδειάς) καθώς και στο Πανεπιστήμιο Πατρών (διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε φοιτητές Erasmus+).

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων με χιλιάδες ώρες διδασκαλίας σε δομές δια βίου μάθησης και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές και τους συναδέλφους του.

Είναι μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων ΤΟΜΥ της 6ης ΥΠΕ και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων.

Είναι μέλος του μητρώου πολιτικών στελεχών και τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Είναι υποψήφιος με την “Πρωτοβουλία’’ γιατί πιστεύει ότι η υποψηφιότητα του Γιάννη Μαλτέζου αποτελεί μια επιλογή νίκης, καθώς ο δήμος μας τη νέα πενταετία πρέπει να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης, εξωστρέφειας, προόδου και ευημερίας για όλους τους δημότες του.
Καλό Αγώνα και με τη νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ