ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

"Γυμνασιοτυπία": Το περιοδικό του Γυμνασίου Κουτσοποδίου και διακρίσεις μαθητών σε διαγωνισμούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. | |
"Γυμνασιοτυπία"
Το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου πριν από εννέα χρόνια ονειρεύτηκε και υλοποίησε την έκδοση ενός μαθητικού περιοδικού. Ο τίτλος του «Γυμνασιοτυπία».

Το έντυπο αυτό αποτελεί το δημόσιο βήμα του σχολείου, αναδεικνύει τη σημασία της ελεύθερης έκφρασης, κάνει τους μαθητές πιο δραστήριους και παραγωγικούς και τους προετοιμάζει να γίνουν ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες. 

Με αυτό το έντυπο δίνουν το στίγμα τους στη σχολική κοινότητα και την τοπική κοινωνία. Και φέτος, λοιπόν, πιστό στο ραντεβού του, εξέδωσε το 9ο τεύχος που ακολουθεί:

Φέτος, το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχει σε πολλούς μαθητικούς διαγωνισμούς και να διακριθεί σε πολλούς από αυτούς. Από τη συμμετοχή τους οι μαθητές απέκτησαν κοινωνικές δεξιότητες , ομαδικότητα και συνεργασία. Ενίσχυσαν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους. Συνειδητοποίησαν τις κλίσεις και τις δυνατότητές τους. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να κοινοποιήσουμε και να συγχαρούμε εγκάρδια τους μαθητές που ξεχώρισαν στους παρακάτω διαγωνισμούς:

Α) Νέζο Κωνσταντίνο, Δωρή Δημήτριο, Μαυρονικόλα Παναγιώτη που συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού «Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης: Alan Turing», που διοργανώθηκε στην Πάτρα το Σάββατο 6 Μαΐου. Οι μαθητές κατατάχθηκαν στην 9η θέση και είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν άλλα σχολεία που πρώτευσαν στις άλλες περιφέρειες της χώρας μας.

Β) Κοντό Αλέξανδρο, Μπομπέτση Παναγιώτη, Μακρή Γεώργιο, Καράμπελα Παναγιώτη, Μπλάτσου Ελένη που συμμετείχαν στη δράση “Video–Πειράματα στο Γυμνάσιο”, που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση ΕΚΦΕ. Συνολικά συμμετείχαν 40 σχολεία που υπέβαλαν 62 βίντεο. Όσα από αυτά τα video συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από 60/100 διακρίθηκαν. Το σχολείο μας έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στο αντικείμενο της Βιολογίας και πήρε έπαινο με το video-πείραμα: “Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων σε τρόφιμο που έπεσε στο πάτωμα”.

Γ) Ντεβέ Σοφία, που συμμετείχε στον 3ο διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας για μαθητές Γυμνασίου Περιφέρειας Πελοποννήσου και κατάφερε να περάσει στην οκτάδα του τελικού λαμβάνοντας την 6η θέση.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή τους, εκπλήρωση των ονείρων τους και διακρίσεις ανάλογες και μεγαλύτερες από αυτές!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ