ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Άγγελος Χρονάς: Η Περιφερειακή Αρχή συνέδραμε αθόρυβα και με σεβασμό στην υπόθεση του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. | |
Άγγελος Χρονάς
«Από την πρώτη στιγμή, του πολύνεκρου ναυαγίου, ,ανοιχτά της Πύλου, η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου , αθόρυβα και με σεβασμό, έκανε τη δουλειά της και συνεχίζει να την κάνει, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, οι οποίες και σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, είναι σε εξέλιξη».

Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας Άγγελος Χρονάς, ο οποίος την Πέμπτη συμμετείχε, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ανδρέα Τσουκαλά και το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, σε σύσκεψη με τον Υπηρεσιακό Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά και τους εμπλεκόμενες Αρχές (Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό) στο Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη και την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Θεοδούλη Αδαμοπούλου για να ενημερωθεί τόσο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου στην διαχείριση του έκτακτου αυτού γεγονότος όσο και για την κατάσταση της Υγείας των ναυαγών-μεταναστών.

Ο κ. Χρονάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άρτια οργάνωση του Νοσοκομείου που ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό και συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους, Ιατρούς, Νοσηλευτές, Τραυματιοφορείς και Διοικητικό προσωπικό.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Πελοποννήσου Βασίλη Χατζή και τον Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλη Διαμαντόπουλο, όπως, τέλος, τόνισε ο κ. Χρονάς, φρόντισε για ό,τι της ζητήθηκε στα θέματα που αφορούσαν την διαμονή των μεταναστών, μέχρι την αναχώρησή τους για την Μαλακάσα, αλλά επεσήμανε πως πρέπει , με αφορμή το τραγικό αυτό ναυάγιο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι αναζητούσαν μία καλύτερη ζωή, μακριά από τον τόπο τους, να αναζητήσουμε τις αιτίες αυτού του φαινομένου αλλά και να καταδικάσουμε με κάθε τρόπο το λαθρεμπόριο την εκμετάλλευση της ανθρώπινης ζωής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ