ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Αναβάλλεται το διήμερο εκδηλώσεων της ΚΝΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. | |
Κομουνιστική Νεολαία Ελλάδος
Λόγω του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε σε όλη τη χώρα, μετά το πολύνεκρο ναυάγιο προσφύγων ανοιχτά της Πύλου, η Τ.Ο. Αργολίδας της ΚΝΕ αναβάλλει τη διήμερο δραστηριοτήτων που είχε προγραμματίσεις (Πάρτι στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στις 16/06, Τουρνουά beach volley στην Καραθώνα στις 17/06).

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της περιοχής, να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, που μαζί με ΝΑΤΟ και ΕΕ αιματοκυλούν λαούς και σπρώχνουν αθώους ανθρώπους στην προσφυγιά, μέσα από όλο και πιο επικίνδυνους δρόμους, επίγειους και θαλάσσιους, που μέσα από το δικό τους κατασταλτικό νομοθετικό πλαίσιο έχουν δημιουργήσει. 

Να μην συμβιβαστούμε με την «κανονικότητα» των καθημερινών ειδήσεων για νεκρούς στην Έβρο και στο Αιγαίο, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας σους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμού και τον πόλεμο που γίνεται για τα κέρδη των λίγων!

Για ακόμα μια φορά το δίλημμα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» επανέρχεται στο προσκήνιο! Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, απαντάμε ξεκάθαρα ότι είμαι με τις ζωές όλων των ανθρώπων! Καλούμε όλο το λαό να συμμετέχει στα συλλαλητήρια καταδίκης των σωματείων σε όλη την Ελλάδα!

15/6/2023
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ