ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Λιμνοθάλασσες Αργολίδας: Επαναδημοπράτηση για τη Θερμησία - Διακήρυξη για το Βιβάρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | |
Λιμνοθάλασσα Βιβαρίου
Σε τηλεδιάσκεψη μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, τη Πέμπτη 1η Ιουνίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης αποτέλεσε η επαναδημοπράτηση -μετά από δύο άγονες που προηγήθηκαν- της εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης του δημόσιου ιχθυοτροφείου στη λιμνοθάλασσα Θερμησίας, στον Δήμο Ερμιονίδας: 

“Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς για την Θερμησία, γίνεται επαναδημοπράτηση τις επόμενες ημέρες, με μια μικρή τροποποίηση της σχετικής διακήρυξης” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει αυτή φορά πλειοδότης. Οπως γνωστοποίησε παράλληλα ο περιφερειάρχης άμεσα θα εκδοθεί και μία ακόμα διακήρυξη που θα αφορά στο Βιβάρι.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δυνατότητα υποβολής προσφορών στους εν λόγω διαγωνισμούς έχουν μόνο συνεταιρισμοί αλιέων και μεμονωμένοι αλιείς -“απολύτως κανένας άλλος δεν μπορεί να καταθέσει προσφορά, ούτε ΝΠΔΔ όπως οι δήμοι” επισήμανε ο Π. Νίκας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ