ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Διοικήτρια Νοσοκομείου Αργολίδας: Πρόσφατα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Γεσθημανή Κασνακτσόγλου
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το Γ.Ν. Αργολίδας Ν.Μ. Άργους, έχω να σας αναφέρω ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Τούτο διότι:

1. Στο Νοσοκομείο υπάρχουν σε επαρκή ποσότητα (85 τμχ) τεστ στρεπτόκοκκου και τα περιστατικά αντιμετωπίζονται χωρίς να έχουν ληφθεί οδηγίες διακομιδής τους σε άλλα νοσοκομεία.

2. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη διασφάλιση της εφημερίας του Παθολογικού τμήματος στις 16/6/2023, καθώς ο Διευθυντής του τμήματος δεν είχε καταθέσει στην υπηρεσία το πρόγραμμα εφημέρευσης των Παθολόγων.

3. Η 6η ΥΠΕ και η Διοίκηση έχουν καταβάλλει επανειλημμένες προσπάθειες για την πλήρωση των κενών θέσεων στην Παιδιατρική ειδικότητα. Αυτή τη στιγμή στο Παιδιατρικό τμήμα έχουν καλυφθεί οι 2 από τις 3 θέσεις που προκηρύχθηκαν και αναμένεται να επιτευχθεί η πλήρης κάλυψη των γενικών εφημεριών της Ν.Μ Άργους από τον Οκτώβρη.

4. Με συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Γ.Ν Αργολίδας – Ν.Μ Άργους και της 6ης ΥΠΕ έχει εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ακτινολογικού.

Τέλος, η Διοίκηση του Γ.Ν Αργολίδας προβαίνει πάντα στις κατάλληλες ενέργειες σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας για την διασφάλιση της καλύτερης φροντίδας σε όλους τους συμπολίτες μας.

Η Διοικήτρια ΓΝ Αργολίδας
Γεσθημανή Κασνακτσόγλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ