ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Διαμαρτυρία με πορεία στο Ναύπλιο για το ναυάγιο στη Πύλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 μ.μ. | | | | |
Πορεία
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την πολύνεκρη τραγωδία ανοιχτά της Πύλου με τους δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουνίου.
Στο συγκέντρωση συμμετείχαν, εργατικά σωματεία, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ομάδες γυναικών, αυτοαπασχολούμενοι, υγειονομικοί, αγρότες, σύλλογοι γονέων, συνταξιούχοι και πολιτικοί φορείς.
Το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας Κορινθίας αναφέρει σε ανακοίνωση του
"Το νέο πολύνεκρο ναυάγιο έξω από την Πύλο, με τους δεκάδες νεκρούς και τους εκατοντάδες δυστυχώς αγνοούμενους, αποτελεί μία ακόμη ανείπωτη τραγωδία, ακόμα ένα έγκλημα, μέρος του διαρκούς εγκλήματος που συντελείται στη Μεσόγειο και το Αιγαίο όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.
Έχει την υπογραφή των μονοπωλιακών ομίλων και των κυβερνήσεων τους, που εξαπολύουν επεμβάσεις, σκορπούν τον πόλεμο και καταληστεύουν τους λαούς και τις χώρες τους.
Τώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ, να δυναμώσει η πάλη όλων μας για να σταματήσουν οι άδικοι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, να σταματήσουν οι εισβολές και οι κατοχές κρατών, να σταματήσει όλο αυτό το όργιο των πολιτικών διώξεων, της φτώχειας και της πείνας που οδηγεί τους ανθρώπους να ξενιτεύονται για να βρουν μια καλύτερη μοίρα και να καταλήγουν στον υγρό τάφο της Μεσογείου.
Το σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» είναι επίκαιρο όσο ποτέ και εμείς απαντάμε ξεκάθαρα: Εμείς είμαστε με τις ζωές των ανθρώπων.
Καταγγέλλουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα!
Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον πόλεμο.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους ξεριζωμένους και διεκδικούμε την ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων τους στο άσυλο, στις χώρες του πραγματικού προορισμού τους, να καταργηθούν όλες οι συμφωνίες και οι νόμοι της καταστολής και του εγκλωβισμού."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ