ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Σε Άργος και Ναύπλιο περιοδεύει ο Στέλιος Πέτσας με κλιμάκιο της Ν.Δ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | | |
Υποψήφιοι
Προεκλογική επίσκεψη πραγματοποιεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα αποτελούμενο από τον Στέλιο Πέτσα και τον Λευτέρη Αυγενάκη σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου.
Νωρίς το πρωί ο κ. Πέτσας αφίχθη στα Φίχτια όπου είχε συνάντηση με πολίτες στο καφενείο του χωριού, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος. Γιάννη Ανδριανό,  Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και Ελένη Παναγιωτοπούλου, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου, τον Πρόεδρο του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου και υποψήφιο Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, τον αντιδήμαρχο Άργους Μυκηνών Μάριο Ρέσκο και μέλη της ΔΕΕΠ Αργολίδας.
Ο πρώην υπουργός συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν το υπουργείο Εσωτερικών και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί το Κουτσοπόδι (συνάντηση με πολίτες), το Άργος ( βόλτα στα μαγαζιά, στην πλατεία και στο Μουσείο), τη Νέα Κίο ( επίσκεψη στο κέντρο και συνάντηση με πολίτες ), το Ναύπλιο (βόλτα στο κέντρο και συνάντηση με τους πολίτες)
Το απόγευμα όλο το κλιμάκιο θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αργολίδας κκ Νεκτάριο και στη συνέχεια θα επισκεφθούν το περίπτερο ΝΔ στην πλ. Καποδίστρια στο Ναύπλιο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ