ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και σύγχρονη κεντροαριστερά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:06:00 μ.μ. | | |
Αγγελική Κοντοθανάση
Ως Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τόσο τον προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο της Αργολίδας, όσο και κάθε έναν και κάθε μία, που στήριξε και σε αυτή τη μάχη την παράταξή μας στο Νομό και την οδήγησε να απέχει πραγματικά μια "ανάσα" από την δεύτερη θέση, ύστερα από αρκετά χρόνια.
 
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εκείνους τους συντρόφους και σε εκείνα τα στελέχη, τα οποία επί τόσες ημέρες αγωνίστηκαν, συμμετείχαν στις δράσεις εξωστρέφειας της παράταξής μας και βοήθησαν ουσιαστικά, αφήνοντας στο περιθώριο την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.
 
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους υποψήφιους Βουλευτές μας, οι οποίοι από την αρχή έως και την τελευταία στιγμή βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της μάχης και απέδειξαν ότι με παραταξιακή συνείδηση, πάλεψαν και αγωνίστηκαν, υπερήφανοι και ενωμένοι για το καλό της παράταξής μας, με το Βουλευτή μας Ανδρέα Πουλά να εισέρχεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο εκφράζοντας την φωνή την Αργολίδας.
 
Τέλος, θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και τα μεγαλύτερα ηλικιακά στελέχη, τα οποία με την εμπειρία τους, σε δύσκολες και κομβικές στιγμές βοήθησαν καταλυτικά τόσο την παράταξή μας και την οργάνωση, όσο και εμένα προσωπικά ως Γραμματέα, στο δύσκολο έργο που είχα αναλάβει.
 
Αντιμέτωποι με τη νέα ημέρα, που ξημέρωσε για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όλοι μαζί ενωμένοι, με σύνεση και χωρίς αλαζονεία, δηλώνουμε παρόντες και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις, παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο, για ένα κράτος δικαίου, ισονομίας, αξιοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

 Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και σύγχρονη κεντροαριστερά, ανάχωμα στη Νέα Δημοκρατία και σε όλα αυτά τα ακροδεξιά μορφώματα.
 
Η Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας.
Αγγελική Αν. Κοντοθανάση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ