ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ψεκασμοί και απεντομώσεις φρεατίων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | |
Συνεργείο απολύμανσης
Ο Δήμος Ναυπλιέων και η ΔΕΥΑΝ στο πλαίσιο της καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού, σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης ομβρίων υδάτων που βρίσκονται σε ολόκληρη την Δημοτική Ενότητα Ναυπλίου με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εξειδικευμένο συνεργείο με τη χρήση κατάλληλων εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποιεί ψεκασμούς και απεντομώσεις φρεατίων και στάσιμων υδάτων οι οποίες θα επαναλαμβάνονται σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες σε επαναληπτική βάση αφενός προς διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και αφετέρου προς αποφυγή της δημιουργίας εστιών ρύπανσης και μόλυνσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης του Ναυπλίου.

Βασικός σχεδιασμός της Δ.Ε.Υ.Α.Ν είναι η διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών υδροσυλλογής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αντιμετωπιστούν άμεσα προβλήματα κατά την περίοδο του καλοκαιριού που ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει για ακόμη μια χρονιά μεγάλο πλήθος τουριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ως Δήμος Ναυπλιέων με σχέδιο και προγραμματισμό δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ασφαλείς και ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων του Δήμου και των επισκεπτών του.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ