ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Γιώργος Δωροβίνης: Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ξανά την ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Δωροβίνης
Αγαπητές φίλες και φίλοι ,νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας γιατί την προσεχή Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 οι κάλπες είναι άδειες. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι χρέος μου να σας παρακινήσω να γεμίσουμε τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Ν.Δ.


Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ξανά την ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του ώστε να σχηματίσει μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση για να αλλάξει την Ελλάδα.

Οραματίζομαι μία Ελλάδα ισχυρή στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο περιβάλλον που να εμπνέει σεβασμό και εκτίμηση στις σύμμαχες χώρες και δέος στις εχθρικές.

Οραματίζομαι μία Ελλάδα οικονομικά αναπτυγμένη που θα ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί, με δίκαιη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Οραματίζομαι μία Ελλάδα με αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα που θα μορφώνει με σύγχρονες γνώσεις τους νέους και ταυτόχρονα θα τους διδάσκει να γίνουν ενεργοί πολίτες μίας κοινωνίας ηθικών αξιών και αρχών. Επίσης πρέπει να αναθεωρήσουμε το άρθρο 16 του Συντάγματος για να επιτραπεί η δημιουργία Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων μη Κερδοσκοπικών και μη Κρατικών. Η Ελλάδα που αποτελεί τα θεμέλια του Δυτικού Πολιτισμού πρέπει επιτέλους να γίνει παγκόσμιο κέντρο επιστήμης και πολιτισμού.

Οραματίζομαι ένα σύστημα Υγείας που θα αξιοποιεί και τον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα ,ώστε οι παροχές υγείας στους πολίτες να είναι αξιόπιστες έχοντας ως σημείο αναφοράς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε ίσα δικαιώματα στην Υγεία.

Οραματίζομαι μία σύγχρονη αγροτική καλλιέργεια με μοντέρνες μεθόδους και στρατηγική ώστε επιτέλους τα αγροτικά-κτηνοτροφικά προϊόντα μας να κερδίσουν την θέση που τους αρμόζει παγκοσμίως και οι αγρότες μας να επωφελούνται οικονομικά και να ανταμείβονται αξιοπρεπώς για όλα αυτά που προσφέρουν

Για όλα αυτά που οραματίζομαι είμαι βέβαιος ότι μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κυβέρνησή του μπορεί να τα υλοποιήσει με συνέπεια, σταθερότητα, όραμα και τόλμη για να πάει η Ελλάδα μας μπροστά.

Σας καλώ μαζικά λοιπόν στην κάλπη την Κυριακή 25 Ιουνίου για να υλοποιήσουμε το όραμα μιας νέας Ελλάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ