ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας εισηγήτρια για το mermaiding σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο

Κατερίνα Δημακοπούλου
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού η προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Δημακοπούλου καινοτομεί, πρωτοπορεί και εισηγείται για ακόμη μια φορά σε σεμινάριο Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε αυτή τη φορά η προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Δημακοπούλου ως εισηγήτρια σε σεμινάριο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Η Κατερίνα Δημακοπούλου καθώς είναι η πρώτη που παρουσίασε το mermaiding στην επιστημονική κοινότητα και έκανε την πρώτη μεταπτυχιακή μαθητεία στην Ελλάδα πάνω στην κολύμβηση με ουρά γοργόνας εισηγήθηκε το 1ο εφαρμοσμένο σεμινάριο στην Ελλάδα για την κολύμβηση με ουρά γοργόνας – mermaiding στην Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 2023 και συνεχίζει την πορεία της με την εισήγηση του 2ου σεμιναρίου στην Ελλάδα που αφορά το mermaiding αυτή τη φορά στον επιστημονικό συνέδριο του ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου διοργανώθηκε για 31η φορά στην Κομοτηνή από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης το 31ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που διοργανώνεται τα τελευταία 31 χρόνια από το Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής είναι το κορυφαίο διεθνές επιστημονικό συνέδριο έρευνας και τεχνολογίας με έμφαση στον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή στην Ελλάδα.
Το συνέδριο διοργανώθηκε από τη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Δ.Π.Θ., φιλοξενήθηκε για 31η φορά στην Κομοτηνή, στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από 9 έως 11 Ιουνίου 2023.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο σεμινάριο Mermaiding – κολύμβηση με ουρά γοργόνας, στην Ελλάδα.
Εισηγήτρια στο σεμινάριο αυτό ήταν η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc Παιδαγωγική και Δημιουργική μάθηση στην κολύμβησης, MSc Μεγιστοποίηση απόδοσης και επίδοσης στην κολύμβηση, προπονήτρια κολύμβησης – καλλιτεχνικής κολύμβησης – υδατοσφαίρισης, εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστικής, Mermaiding Master Trainer).

Υπεύθυνος Καθηγητής του σεμιναρίου mermaiding είναι ο κύριος Γούργουλης Βασίλειος, Αντιπρύτανης και υπεύθυνος τομέα υγρού στίβου ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και διδάσκουσα σε αυτό η Κατερίνα Δημακοπούλου ως η πρώτη Mermaiding Master Trainer στην Ελλάδα. Το σεμινάριο παρακολούθησαν φοιτητές και απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ.
Η κολύμβηση με ουρά γοργόνας (mermaiding) είναι ένα απαιτητικό άθλημα, το οποίο στο εξωτερικό αποτελεί την νέα τάση στην κολύμβηση αναψυχής. Τα τελευταία χρόνια το mermaiding αναπτύσσεται και μεγαλώνει στην Ελλάδα και μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

Θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας και για αυτή την ακαδημαϊκή της επιτυχία.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ