ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Second Life: Εργαστήριο γλυπτικής προσέγγισης στο Ναύπλιο για εφήβους & ενήλικες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. | | |
Second Life
Second Life με την Ηλιοδώρα Μαργέλλου εργαστήριο γλυπτικής προσέγγισης για εφήβους & ενήλικες στο πλαίσιο του πρότζεκτ now women την Παρασκευή 30 Ιουνίου 7-9 μμ στο Fugaro Artcenter στο Ναύπλιο.

Σε μια πρώτη ανάγνωση, Second Life σημαίνει:Διόρθωση ενός φθαρμένου αντικειμένου, σαν μια μεταφορά για την αποδοχή των ελαττωμάτων και των ατελειών μας.

Θεραπεία μέσα από την επιδιόρθωση


Πρόθεση αυτού του εργαστηρίου είναι να αναδείξει και να προσθέσει στρώματα νοήματος και συμβολισμού σε ένα καθημερινό αντικείμενο μετατρέποντάς το σε κάτι πιο πολύτιμο μέσω χειροποίητης παρέμβασης με τη χρήση νήματος, κλωστής, χαντρών κ.α.

Αντικείμενα για «αναζωογόνηση» θα μπορούσαν να είναι, για παράδειγμα, ένα δίχτυ πινγκ πονγκ, κάποιο ύφασμα, δίχτυα, σουρωτήρι, κόσκινο, σύρμα, σίτα παραθύρου, ρακέτα τένις & μπάντμιντον, ρούχα με τρύπες.

Ένας άλλος στόχος αυτού του έργου είναι να εξοικειωθούμε με τον όρο «Upcycling», ως μια προσπάθεια υποστήριξης μιας κυκλικής οικονομίας, που αυξάνει την ευαισθητοποίηση γύρω από τη βιωσιμότητα για τις μελλοντικές γενιές.

https://fougaro.gr/el/event/second-life

περιορισμένες θέσεις

απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 27520 47370


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ