ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Πρωταθλήτριες Αργολίδας οι ομάδες Κ12 και Κ14 του Αριστέα Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | | |
μικροί ποδοσφαιριστές
Σε μια πολύ όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου εξελίχθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ12 ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ.

Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες (ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ,ΝΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ,ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ,ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ)αγωνίστηκαν σε δύο ημιτελικούς και μετά στο μεγάλο και μικρό τελικό.
Στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ12 η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ με προπονητή τον ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ επικράτησε της ομάδας του ΦΟΙΝΙΚΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ με 6-2 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κ12 ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για την περίοδο 2022-2023.Στον ημιτελικό που προηγήθηκε νίκησε την ομάδα του ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ με 4-0.
Μετά το τέλος των αγώνων έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ14 Της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και οι απονομές στις ομάδες Κ12.

Στην κατηγορία Κ14 πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ με προπονητή τον ΗΛΙΑ ΒΟΥΒΟΥΣΑ καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση αήττητη.
Συνχαίρουμε τα παιδιά της ομάδας μας και τους προπονητές τους,τους αθλητές των άλλων ομάδων μαζί με τους προπονητές τους ,τους γονείς για την βοήθεια και για την άψογη συμπεριφορά τους ,την ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και τον πρόεδρό της ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΙΔΕΡΗ για την άρτια διοργάνωση καθώς και την διαιτητική τριάδα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ