ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» στο Δήμο Ναυπλιέων με σπουδαίες εκδηλώσεις και μεγάλα ονόματα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. | | |
Μαρία Ράλλη
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κα Ράλλη Μαρία σας σε συνέντευξη τύπου που παραχωρησε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023  στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» στο Δήμο Ναυπλιέων.

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023

Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ 

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων διοργανώνουν μεγάλες συναυλίες, εκθέσεις και χορευτικές εκδηλώσεις.

Η πόλη του Ναυπλίου με την έντονη έκφραση πολιτισμού και τις πολλές και ποικίλες δράσεις της,  φέρνει τους δημότες και επισκέπτες της κοντά στον πολιτισμό.

Όλα τα αξιοθέατα της πόλης ανοίγουν αυλαία σε επίλεκτες παραστάσεις, εκδηλώσεις και δρώμενα που δίνουν με μουσικές νότες και διάχυτο άρωμα πολιτισμού.

Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023  

Διήμερο χορευτικό αντάμωμα  στο λιμάνι του Ναυπλίου θέση Π

·        20 /7/2023

 Η ψυχή της Κρήτης στην καρδιά του Ναυπλίου με τον Μανώλη Κονταρό και την Ένωση Κρητών Αργολίδας «Ο Μίνωας».  Ένα μουσικό πανόραμα που αναδεικνύει τον πλούτο και την ομορφιά της αυθεντικής Κρητικής μουσικοχορευτικής παράδοσης, ο καταξιωμένος λυράρης παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τον πλαισιώνουν και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων με την Ένωση Κρητών Αργολίδας θα προβάλλουν την Κρητική ιδιαιτερότητα σε μια εκδήλωση που ενισχύει και καθιερώνει την πολιτιστική εικόνα της πόλης μας.  

·        21/7/2023

 2ο Χορευτικό Αντάμωμα με τη συμμετοχή των:

-         Εργαστήρι Ελληνικού Χορού

-          Σχολή Χορού Τάτση

-          Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας

-          Φίλοι Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου

-          Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Νέου Ροεινού «Η Αγία Μαρίνα»

-          Στέγη Αθλητισμού και Πολιτισμού Ναυπλίου «Ο Ταξιάρχης»

-         Σύλλογος Ποντίων Ν. Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού ¨Παναγία Σουμελά¨

Με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής ορχήστρας και την επιμέλεια του κ. Γιάννη Παυλόπουλου. Δημοτικοί παραδοσιακοί χοροί, άρτια εκτελεσμένοι ανταμώνουν, γίνονται όλοι μαζί ένα σύνολο, που χορεύει με χαρά και εξωστρέφεια.

Από 27 Ιουλίου  έως 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ίδρυμα Β. Παπαντωνίου, Σοφρώνη 13

Το Ίδρυμα Β. Παπαντωνίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ θα φιλοξενήσουν στον πολιτιστικό χώρο του Ιδρύματος ¨Σοφρώνη 13¨ την έκθεση της Μίνας Βαλυράκη «Περιβαλλοντική Καταιγίδα». Μια καλλιτέχνιδα που θα αποτελέσει  πηγή έμπνευσης για πολλούς οι οποίοι επισκέπτοντάς την θα εξερευνήσουν τον κόσμο της μέσα από τα έργα της.

Από 28 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου 2023

Οδός Αριστοτέλους Ωνάση

Στο πλακόστρωτο της οδού Ωνάση θα φιλοξενήσουμε την θεσμοθετημένη έκθεση βιβλίου στο πλαίσιο της οποίας την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023  θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο των ΓΕΛ Ναυπλίου με τον  Αδριανό Κατσούρη και την παρέα του.

Από 1η Αυγούστου έως 8 Αυγούστου 2023

Musical Odyssey 2023

Βουλευτικό & Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου ¨Κ. ΝΟΝΗΣ¨

Θερινό σχολείο μουσικής «Musical Odyssey 2023 »  στο πλαίσιο της οποίας τη Δευτέρα 7/8 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα , ώρα 21.00.

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2023

 Πλατεία Φιλελλήνων, ώρα 21.00.

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη: «Ο Μίκης των ποιητών» .

Δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, η Ερωφίλη και η Αργυρώ Καπαρού ενώνουν τις φωνές τους και μας ταξιδεύουν στην ιστορία του τόπου μας,  μέσα από τα τραγούδια τους.

Κυριακή 06 Αυγούστου 2023

Πλατεία  Αγίου Σπυρίδωνα, ώρα 21.00

Συναυλία – αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό με το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» και τραγουδιστών, υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου –αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2023

Θέση Π  λιμένας Ναυπλίου , ώρα 21.00

Ο σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του και μάγεψε το κοινό,  Γιάννης Πλούταρχος με τον είδη πολύ δημοφιλή νέο συνθέτη και ερμηνευτή  Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα,  έρχονται να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι  με λαϊκές επιτυχίες, μεγάλες μπαλάντες αλλά και χαρούμενα pop beat!


Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Πλατεία Συντάγματος, ώρα 21.00

Ο  Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα ¨Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι¨ παρουσιάζουν μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες και νησιώτικα, με συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας και φωνητικού  συνόλου υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

Από 20 έως 26 Αυγούστου 2023

 ¨ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2023¨

Από 25 έως και 27 Αυγούστου 2023

Δημοτικό διαμέρισμα Μιδέας

¨ ΑΛΚΜΗΝΕΙΑ 2023¨

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Θεατράκι  Ακροναυπλίας, ώρα 21.00

Κάτω από το ολόγιομο, λαμπερό φεγγάρι του Αυγούστου, η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για την γνησιότητα, τη ζεστασιά της και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλλιος Φωτιάδης, με γνωστά λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά τραγούδια και όλες τις επιτυχίες της.

·        Περιοδεία θεάτρου σκιών στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζουν στα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ναυπλιέων παραστάσεις με πρωταγωνιστή τον καραγκιόζη, τον κακάσχημο και καμπούρη μόνιμα φτωχό, αγαθό, σκληρό καμιά φορά στα αστεία του,  που δε συμβιβάζεται με καμία εξουσία και κανένα κοινωνικό ρόλο.

Με αφορμή τις θρησκευτικές Αγιολογικές πανηγύρεις του θέρους, στα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας πραγματοποιούνται τιμητικές εκδηλώσεις.

·        Επανασύσταση Δημοτικής Πινακοθήκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ