ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο: Νεκρός 36χρονος σε τροχαίο στην Αρεόπολη - Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αρκαδία - Λακωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | | | |
ΕΚΑΒ
Ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Αρεόπολη και συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αρκαδία και Λακωνία περιλαμβάνει το δελτίο της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πελοποννήσου.
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (19.7.2023) το πρωί, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 33χρονη αλλοδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

 Συνελήφθη, χθες (19.7.2023) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (19.7.2023) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13- γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου 

Σήμερα (20.7.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 49ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καλαμάτας - Αρεόπολης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ