ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Άργος: Η Δήμητρα Ι. Κοντούλη στη "Πρωτοβουλία" με πρωταρχικό στόχο την αναδιαμόρφωση των χώρων πρασίνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
 Η Δήμητρα Κοντούλη του Ιωάννη και της Δέσποινας, γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Άργος. Είναι απόφοιτος Τεχνολόγος Γεωπονίας με κατεύθυνση την Φυτική Παραγωγή και Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγροδιατροφικό Τομέα» (MBA in Agri-food Sector) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 
Εδώ και 17 χρόνια απασχολείται ως επιθεωρητής γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής και Παρασκευαστικής Επιχείρησης, στην πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων, ενώ παράλληλα τα τελευταία 9 χρόνια διατηρεί εμπορική επιχείρηση βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων.
 
Έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες προς την φύση και το περιβάλλον. Όραμα της η δημιουργία και η αναδιαμόρφωση των χώρων πρασίνου στο Δήμο ‘Αργους Μυκηνών.

Εντάσσεται και αυτή στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ γιατί η αναδιαμόρφωση των χώρων πρασίνου στο Δήμο ‘Αργους Μυκηνών είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους αυτής της παράταξης. 

Στην “ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” πιστεύουμε ότι οι χώροι πρασίνου συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη μιας πόλης, στη βελτίωση του περιβάλλοντος και είναι χώροι αναζήτησης από τους πολίτες καθώς είναι σημαντικοί για τη ζωή τους όπου κι αν είναι εντός και περιφερειακά του αστικού κέντρου.

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ