ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Σύννεφα καπνού και οσμή καμένου στην Αργολίδα από τις φωτιές σε Κορινθία και Αττική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. |
καπνός
Πυκνά μαύρα σύννεφα καπνού από τις μεγάλες φωτιές σε Λουτράκι και Αττική έχουν καλύψει την Αργολίδα, ενώ έντονη είναι και η οσμή του καμένου. 

Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας ανησύχησαν και κάλεσαν την πυροσβεστική, όπου ενημερώθηκαν πως προκειται για κάπνα από τις φωτιές στην Κορινθία και την Αττική 
Η φωτιά στο Λουτράκι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο Λουτράκι ανακοίνωσε η αστυνομία, καθώς το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς τα διόδια Καλαμακίου.

Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή διακοπής κυκλοφορίας για προληπτικούς λόγους στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου και από τα δύο ρεύματα από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου.
Εκκενώθηκαν οικισμοί

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν 54 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 3 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνδράμουν επίσης 44 αστυνομικοί με 20 οχήματα.

Σε πλήρη εξέλιξη η μάχη με τις φλόγες και σε Κουβαρά και Λαγονήσι

Σε δύο μέτωπα -σε Κουβαρά και Λαγονήσι νοτιοανατολικά της Αττικής και στο Λουτράκι δυτικά δίνουν τη μάχη με τις φλόγες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας. Την πυροσβεστική και την Αστυνομία συνδράμουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς έχει ενεργοποιηθεί το Σχέδιο «Δευκαλίων». 
Αυτή την ώρα επιχειρούν 35 αεροσκάφη και ελικόπτερα, καθώς βασική μέριμνα των Αρχών είναι να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα πριν πέσει το σκοτάδι. Οι πυρκαγιές έχουν θέσει εκτός λειτουργίας φανάρια της Τροχαίας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ