ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Άργος: Καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Α.με.Α "Οδύσσεια"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | | |
Αναμνηστική φωτογραφία
Την Τρίτη 3 Ιουλίου στο προαύλιο του χώρου μας στο Τέρμα της Οδού Κανάρη καλοσωρίσαμε το καλοκαίρι συντροφιά με τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα.
Καλεσμένοι ήταν σχολεία φορείς και σύλλογοι που στήριξαν το Σύλλογό μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας κρατώντας το καράβι μας όρθιο σε πολύ δύσκολες συνθήκες. 

Ο καιρός έκανε τα τερτίπια του αλλά δεν πτοηθήκαμε..Η γιορτή έγινε παρότι λίγο πριν την έναρξη μια μπόρα θέλησε να μας δοκιμάσει.. 
Εμείς όμως έχουμε συνηθίσει τις κακοκαιρίες ..Καπεταναίοι από κούνια..Οι καλεσμένοι ήρθαν, η χορωδία τραγούδησε και στη συνέχεια ακολούθησε φαγητό και γλέντι..

Την εκδήλωση τίμησε η πολιτευτής Αργολίδας κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου. Χαιρετισμούς έστειλαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και υποψήφιος Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών κος Ιωάννης Μαλτέζος ο οποίος βρισκόταν σε συμβούλιο στην Τρίπολη και ο Πρόεδρος της Ποπαμεα Πελοποννήσου κος Νίκος Καραλής.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Δημάκη για την προσφορά χυμών , το sound and light του Ανδρέα Χρόνη για την ηχητική κάλυψη και φυσικά τον μαέστρο Νίκο Καπετάνιο και τους χορωδούς του Πολιτιστικού Συλλλογου Τελέσιλλα για την όμορφη μουσική βραδιά που μας χάρισαν.. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Δ.Σ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ