ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Καλοκαιρινή γιορτή του ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:48:00 μ.μ. | | |
Μπαλέτο
Τη καλοκαιρινή γιορτή του έκανε ο ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ το Σάββατο 1η Ιουλίου στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας !!

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση από το χώρο του ποδοσφαίρου, της πολιτικής και της γυμναστικής. 
Παρά την υψηλή θερμοκρασία το αεράκι ευνόησε τις συνθήκες και οι εξέδρες του σταδίου γέμισαν πρόσωπα. Διεξήχθη ένα άκρως γιορτινό τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή του Αργοναύτη Νέας Κίου, Αριστέα Άργους, ΑΓΟ Ναυπλίου ,Παλαμήδη και φυσικά του διοργανωτή ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ . Στα διαλλείματα των αγώνων η ένταση ανέβαινε με τα χορευτικά των τμημάτων Γυμναστικής για Όλους του ΑΠΣ ΑΘΛΗΣΙΣ με χορό, ακροβατικά και πολλά χρώματα. Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο δήμαρχος Ναυπλίου κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Βασίλης Σιδέρης καθώς και η αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας και μέλος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Δήμητρα Κορύλη , όπου με τους χαιρετισμούς τους άνοιξαν την εκδήλωση. 
Όλοι οι παρευρισκόμενοι δροσίστηκαν με χυμούς της οικογένειας Χριστοδούλου και νεράκια από τη διοργάνωση.

Οι προπονητές του συλλόγου Αθανασία Παπία του τμήματος γυμναστικής και Πνευματικός Μιχάλης του τμήματος ποδοσφαίρου ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη στήριξη, το Δήμο και το ΔΟΠΠΑΤ για τη παραχώρηση και το καθαρισμό του γηπέδου καθώς και τη παροχή ηχείων και DJ. Aκόμα έδωσαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που ήρθαν να διαγωνιστούν και φυσικά τους εθελοντές της γιορτής, καθώς η συμβολή τους ήταν πολύ σημαντική.
Τη γιορτή έκλεισε η ομάδα Γυμναστικής για Όλους που κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυμναστικής μέσα σε εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό του γηπέδου.

Τελευταίο ραντεβού θα γίνει Τετάρτη 5 Ιουλίου το απόγευμα,στο διεθνές φεστιβάλ Cosmogym Summer for All , όπου θα συμμετάσχει η Χάλκινη ομάδα μας!!! Σας περιμένουμε και εκεί..!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…!!!!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ