ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

"Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών" ταξιδεύει στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. | | |
θεατρική παράσταση
Μετά το τέλος των παραστάσεων μας στην Αθήνα στο θέατρο Μπρόντγουαιη ( Broadway) "Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών" ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο ΟΣΕ στο Ναύπλιο.

Ένα σύγχρονο παραμύθι, μια θεατρική παράσταση για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, το ύφος, την φιλία και την ομαδικότητα Μια παράσταση που θα σας εντυπωσιάσει με τα αστραφτερά κουστούμια, τα φαντασμαγορικά σκηνικά, και κοστούμια, γέλιο, χορό, τραγούδι , και ο μάγος που θα σας καταπλήξει με τα μαγικά του κόλπα και τη μαγεία να φτάνει στα ύψη σε όλο της της το μεγαλείο.
Η μικρή μας φίλη το κορίτσι του δάσους θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να βοηθήσει την άρρωστη γιαγιά της, στο δρόμο της θα περάσει από όμορφες, δυσάρεστες, αλλά και δύσκολες περιπέτειες θα συναντήσει αγαπημένους φίλους, τον σκανδαλιάρη Πινόκιο την όμορφη Χιονάτη την πεντάμορφη και το τέρας τον πιο κοντό άνθρωπο τον Κοντορεβιθούλη την Σταχτοπούτα που ψάχνει και αυτή να βρει το γοβάκι της τον χαριτωμένο Παπουτσωμένο Γάτο, όλοι όμως θα την βοηθήσουν ; …… θα της δείξουν το δρόμο για μην πέσει στα χέρια της κακιάς μάγισσας , που θα προσπαθήσει να την παραπλανήσει για να χάσει το δρόμο της για να μην φτάσει ΠΟΤΕ στο Μαγικό παλάτι…. .
 Θα πρέπει όμως να φτάσει με κάθε τρόπο , για να συναντήσει το περίφημο μάγο LUIGELO να πάρει το μαγικό φίλτρο για να σώσει την γιαγιά της άλλα και την ανθρωπότητα από την αρρώστια και τη δυστυχία…….. στη συνέχεια ο μάγος θα παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό show που θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει την άποψη σας για το τι είναι αληθινό και τι όχι, μια εντυπωσιακή παράσταση με πολλά μαγικά κόλπα και κόλπα όπου οι θεατές θα χουν τη χαρά όχι μόνο να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό υπερθέαμα αλλά και να συμμετέχουν ενεργά, που θα τους ανεβάσει τη φαντασία τους στα ύψη…
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Χρήστος Γεωργίου Ντίνα Βούρτση Κωνσταντίνα Στεφανίδου

Αλεξάνδρα Τσολακίδου Μάνος Πισσίας και ο Μάγος LUIGELO

ΚΕΙΜΕΝO Λούης Τσίπουρας - Στεφανίδου Κωσταντίνα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Στεφανίδου Κωσταντίνα

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΊΑ ΛΟΥΗΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΕΧΤΙ ΤΣΑΚΙΣΙΑΝ

ΗΧΟΣ ΦΩΤΑ ΠΑΡΙΣ ΚΟΝΤΖΑΓΕΩΡΓΗΣ

Πληροφορίες κρατήσεις 6995603843 luigelogr@gmail.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ