ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Διαδραστική συμμετοχική παρουσίαση του βιβλίου «Το Μαγικό μου Σώμα" στο Δημοτικό Σχολείο Φιχτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Αλεξία Πετροπούλου
Μετά από τιμητική πρόσκληση του Φεστιβάλ Fichti Art Festival, οι Εκδόσεις Ατρειδών Κύκλος παρουσιάζουν το βιβλίο της Ηθοποιού εκ Μυκηνών Αλεξίας Πετροπούλου :«Το Μαγικό μου Σώμα -Η Ιατρική επιστήμη μέσα από θεατρικές πράξεις».

Η ευφάνταστη, διασκεδαστική, επιστημονική παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 18.00 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Φιχτίου σε κλιματιζόμενη αίθουσα.

Το βιβλίο έχουν επιμεληθεί η Δημοσιογράφος Υγείας Εύα Ντελιδάκη και η εκπαιδευτικός Μαρία Λογγινίδου ενώ την παρουσίαση η Αλεξία Πετροπούλου.
Λίγα λόγια για το έργο...

«Το Μαγικό μου Σώμα -Η Ιατρική επιστήμη μέσα από θεατρικές πράξεις».

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΝ
ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

Το ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ είναι η απόλυτη παιδική αναφορά στο ανθρώπινο σώμα.

Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για όλα τα παιδιά κάτω των ογδόντα… γραμμένο μέσα από τις θεατρικές πράξεις και σκηνές μιας θεατρικής παράστασης που συνδυάζει το χιούμορ με την επιστήμη, μέσα από την συναρπαστική εικονογράφηση της ταλαντούχας εικαστικού Φωτεινής Μαυρίδη και τα εμπνευσμένα κείμενα της ηθοποιού – συγγραφέως Αλεξίας Πετροπούλου η οποία δημιουργεί αναφορές περιεκτικές και διασκεδαστικές για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος ώστε η τακτική επίσκεψη ενός παιδιού στον οδοντίατρο για παράδειγμα να φαντάζει λιγότερο τρομακτική.

Δροσερές εικόνες ανατομίας επιδεικνύουν τις διαφορετικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος ώστε να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα για όλα τα μυστηριώδη πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Μαγικό σας σύμπαν,που δεν είναι άλλο από το το ΜΑΓΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ.
 
Aυτή η διασκεδαστική και περιεκτική αναφορά είναι το τέλειο βιβλίο για εσάς αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σώμα σας και σίγουρα θα το διαβάσετε απνευστί ως το τέλος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΤΡΕΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ