ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Αργολίδα: Θλίψη στο ΚΚΕ για την απώλεια του Στέλιου Τσίχλα από το Ηλιόκαστρο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. | |
Πολιτική κηδεία
Με θλίψη αλλά και με υπερηφάνεια αποχαιρετάμε τον σύντροφο Τσίχλα Στέλιο από το Ηλιόκαστρο Ερμιονίδος, που έφυγε από τη ζωή. Υπήρξε άξιο μέλος της Κ.Ο. Αργολίδας του ΚΚΕ. Ένα σπουδαίος σύντροφος, που με την πολύχρονη προσφορά του, τον αλύγιστο του χαρακτήρα του, τη συνέπεια και το ήθος του, τίμησε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Για όλους εμάς που είχαμε την τιμή και την τύχη να σε γνωρίσουμε, θα θυμόμαστε πάντα την αποφασιστικότητα για την υλοποίηση των στόχων μας.

Στάθηκες σ' όλη του τη ζωή περήφανος κομμουνιστής, με στέρεη πεποίθηση ότι ο κόσμος θα αλλάξει, ο σοσιαλισμός - κομμουνισμός θα νικήσει, ότι το ΚΚΕ με το Πρόγραμμα και τις αρχές του, θα επικρατήσει.

Φεύγεις σύντροφε Στέλιο και μας αφήνεις μια πλούσια κληρονομιά. Την αγωνιστική σου αξιοπρέπεια και προσφορά σου σε όλο το λαό.

Εκπλήρωσες στο ακέραιο το καθήκον σου. Σε αποχαιρετάμε με μια υπόσχεση. Να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη στο καθήκον μας, στην πάλη μας για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού μας, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και στους συντρόφους σου.

Καλό ταξίδι σύντροφε Στέλιο.

Η πολιτική κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 11:00πμ στο χώρο του νεκροταφείο του Αγίου Γερασίμου στο Σχιστό Αττικής.

ΚΟ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ