ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Γιάννης Μαλτέζος: Για εμάς οι εκλογές για τον Δήμο Άργους Μυκηνών βρίσκονται πάνω από κόμματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μαλτέζος
Ο απερχόμενος δήμαρχος ακούει τη βουή του ποταμιού που έρχεται και ψάχνει κλαδί να πιαστεί. Εμείς ερχόμαστε με 167 εξαιρετικούς υποψηφίους από όλες τις κοινωνικές δυνάμεις του δήμου κι αυτός βρίσκεται εγκλωβισμένος στους γνωστούς 165.


Μέσα στον πανικό του, μάλιστα, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον πρόσφατο εκλογικό θρίαμβο της ΝΔ και να διαφημίσει ότι τον δέχτηκαν πίσω, επιχειρώντας να κομματικοποιήσει τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Για εμάς οι εκλογές για τον Δήμο βρίσκονται πάνω από κόμματα. Για αυτό η Πρωτοβουλία έχει στους κόλπους της συμπολίτες μας από όλο το πολιτικό φάσμα. Εμείς δεν αποκλείουμε κανένα.

Και κάτι ακόμα: Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο «δήμαρχος των έργων» και να κάθεται να «τρέχει» μοναχός του δημοσκοπήσεις και να αναρτά μέσα στη νύχτα την πορεία των δήθεν αποτελεσμάτων καρέ-καρέ.

Η μεγάλη δημοσκόπηση θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, ας ακούσει τα σοφά λόγια του μεγάλου μας ποιητή Κ. Καβάφη: «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις.»

Γιάννης Μαλτέζος
Επικεφαλής της παράταξης 
"Πρωτοβουλία"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ