ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Γ. Γαβρήλος για την πυρκαγιά στον Αγ. Δημήτριο Αργολίδας: Να καταγραφούν και να αποζημιωθούν άμεσα οι ζημιές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. | | | |
βουλευτής
Ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, είχε νωρίτερα μέσα στη μέρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, κ. Γεωργόπουλο, και ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στον Αγ. Δημήτρη Αργολίδας και την επιχείρηση κατάσβεσης. Στη συνέχεια προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των Πυροσβεστών και των εθελοντών η σημερινή φωτιά που εκδηλώθηκε στον Αγ. Δημήτριο Επιδαύρου αντιμετωπίστηκε γρήγορα. Από πλευράς μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την έγκαιρη επέμβαση όλους όσους έφτασαν στο σημείο για να επιχειρήσουν, καθώς και τον Δήμο Επιδαύρου για τον συντονισμό των δυνάμεων. Με τη σκέψη μας ότι σε άλλα μέρη της Ελλάδας, συμπολίτες μας δοκιμάζονται αυτή την ώρα, ευχόμαστε ο Νομός μας να μείνει ανέπαφος από τέτοιου είδους απειλές για το υπόλοιπο της θερινής περιόδου.

Τέλος, παρά το γεγονός της μικρής κλίμακας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε, έχουν ήδη παρατηρηθεί ζημιές σε κάποιες οικίες καθώς και απώλεια ζωικού και φυτικού κεφαλαίου. Ζητάμε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες την άμεση καταγραφή των ζημιών και περιμένουμε από τα αντίστοιχα Υπουργεία την γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών για να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις σε όσους επλήγησαν».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ