ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

«Σάλπαρε» από το Άργος για... Αιγαιοπελαγίτικα λιμάνια το «Χορόσημο»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | |
παραδοσιακοί χοροί
Την Πέμπτη 29/6/2023, το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο «Χορόσημο» ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ταξιδεύοντας τους χορευτές και το κοινό έως το Αιγαίο. 
Το ταξίδι της ετήσιας μουσικοχορευτικής εκδήλωσης είχε ως αφετηρία το χώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια στο Άργος αλλά έφτασε έως τη Λερό, την Κάρπαθο, τη Σαμοθράκη και τα λιμάνια των όμορφων νησιών μας. 
Οι ήχοι της θάλασσας και των παραδοσιακών μας χορών σε συνδυασμό με το κέφι των χορευτών και την εικόνα του καλοκαιριού γέμισαν το βράδυ της Πέμπτης με Ελλάδα και νησιώτικο γλέντι.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορευτές μας για το μεράκι, την αγάπη και τη ψυχή που βάζουν στον παραδοσιακό χορό και σε όλα τα μαθήματά μας με αποκορύφωμα το δικό τους γλέντι στο τέλος της χρονιάς, την παράστασή μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους μουσικούς που πλαισίωσαν την άφιξη στους νησιωτικούς προορισμούς μας και τους τεχνικούς της παράστασης.
Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Πελοποννήσου , την ΚΕΔΑΜ και τους χορηγούς μας που αποτέλεσαν για ακόμη μία χρονιά σημαντικούς αρωγούς στην προσπάθειά μας.
Ραντεβού το Σεπτέμβρη για νέα χορευτικά ταξίδια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ