ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Αργολίδα: Φωτιά στον Άγιο Δημήτριο - Τελευταία στιγμή σώθηκαν κατοικίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:05:00 μ.μ. | | |
πυροσβέστες
Τις φλόγες μέσα στα σπίτια τους είδαν οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου (Μετόχι) στο Δήμο Επιδαύρου στην Αργολίδα, το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουλίου, από την φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, πριν τις 4 το απόγευμα και επεκτάθηκε.
Η μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, των κατοίκων με τρακτέρ και βυτιοφόρα αλλά και του Δήμου με χωματουργικά μηχανήματα, ευτυχώς απέτρεψε τα χειρότερα, αν και δυο κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές.
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Ναύπλιο και το Άργος ενώ ρίψεις έκαναν και εναέρια μέσα. Στην περιοχή βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας, ενώ νωρίτερα από την περιοχή απομακρύνθηκαν κάποιοι ηλικιωμένοι. 
Αυτή τη στιγμή η φωτιά είναι σε ύφεση, αλλά ο κίνδυνος αναζωπύρωσης θα συνεχίζει να υπάρχει.
Στο χωριό του Αγίου Δημητρίου μετέβη, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης καιο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τ. Χρόνης για να ενημερωθούν για την κατάσταση από τον Διοικητή ΔΙΠΥΝ Αργολίδας και να συντονίσουν τις ενέργειες συνδρομής στην πυροσβεστική.
Για την κατάσβεση της επιχειρούν 7 πυροσβεστικά οχήματα με 25 πυροσβέστες και από αέρος ρίψεις νερού έκανε ένα ελικόπτερο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ