ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου Δήμου Ερμιονίδας: Πρόσκληση Συνεργασίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. | |
Πρόσκληση
Στο πλαίσιο δράσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» ο Δήμος Ερμιονίδας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή και φυσικό πρόσωπο να συμμετάσχει σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο για 3η συνεχή χρονιά, μεταξύ 16-22 Σεπτεμβρίου 2023.


Η εκστρατεία στοχεύει στην ενθάρρυνση αλλαγής συμπεριφοράς προς όφελος της ενεργητικής κινητικότητας μεταφορών-μετακινήσεων, οργανώνοντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης με τοπικούς ενδιαφερόμενους φορείς. 

Η φετινή διοργάνωση έχει θέμα την «Εξοικονόμηση ενέργειας». Παρακαλούμε όπως αποστείλετε ολοκληρωμένες προτάσεις στο vivliokran2018@gmail.com έως τις 18 Αυγούστου 2023, ενώ για τα σχολεία η καταληκτική ημερομηνία είναι έως 5 Σεπτεμβρίου 2023 .

Πληροφορίες: 27540-23461 & https://mobilityweek.eu/home/

Γενικές Οδηγίες Συμμετοχής:

ΒΗΜΑ 1

Καλώ εθελοντές/τριες προγραμματίζω ,ονοματίζω τη δράση και την στέλνω σε μορφή word στο vivliokran2018@gmail.com προκειμένου να καταχωρηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (επιλέγω ημερομηνία της δράσης, ώρα, καθορίζω τον τόπο, περιγράφω το πρόγραμμα και από ποιον φορέα ή ιδιώτη υλοποιείται)

BHMA 2

Στη διάρκεια της δράσης φροντίζω να βγάλω 2-3 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες

ΒΗΜΑ 3

Όταν πραγματοποιηθεί η δράση στέλνω στο vivliokran2018@gmail.com τις φωτογραφίες (όχι περισσότερες από 3), μια πολύ σύντομη περιγραφή για αυτό που συνέβη και εάν υπάρχει δυνατότητα μεταφρασμένο και στην αγγλική.

Προτάσεις:

Πεζοπορίες, ποδηλατοδρομίες, παραδοσιακά παιχνίδια, υπαίθριες δραστηριότητες, θεατρικές παραστάσεις, ζωγραφική, κ.α.

Οι ιδέες και οι εμπειρίες θα διαμοιραστούν με τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς δήμους .

Όλες οι δράσεις έχουν αποκλειστικά και μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή του Δήμου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://mobilityweek.eu/participating-towns-and-cities/

Η Τοπική Συντονίστρια
Βιώσιμης Κινητικότητας
Αξαρλή Δήμητρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ