ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Συνεχίζει στους "Δαναούς¨η Νικολέτα Μπαλλά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | | |
αθλήτρια
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, με την αρχηγό της ομάδας μας Νικολέτα Μπαλλά! 

Η Νικολέτα αποτελεί όχι απλά αναπόσπαστο, αλλά θεμελιώδες κομμάτι της οικογένειάς των Δαναών. Αγωνίζεται ως power forward και είναι μια πολύ έμπειρη αθλήτρια, με σημαντικό αγωνιστικό χρόνο σε μεγάλες ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας, αλλά και με μια εξίσου σημαντική και αξιόλογη προπονητική πορεία. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη ακαδημιών της ομάδας μας. 

Πέρυσι, ως προπονήτρια του τμήματος των κορασίδων των Δαναών, βγήκε πρωταθλήτρια Αργολιδοκορινθίας, φτάνοντας την ομάδα μέχρι τα μπαράζ, διεκδικώντας το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικολέτα δήλωσε:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για τέταρτη συνεχή χρονιά θα συνεργαστώ με την ομάδα των Δαναών που έχει στόχους και είθισται να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία. Η τελευταία σεζόν τερμάτισε πετυχαίνοντας κάθε στόχο μας και ελπιζω με σκληρή δουλειά να πετύχουμε και τους φετινούς σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να πατήσουμε παρκέ και να ξαναδώ το γήπεδό μας γεμάτο. Σας περιμένουμε δίπλα μας!" Νικολέτα σε ευχαριστούμε και συνεχίζουμε δυναμικά για ακόμα μία χρονιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ