ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους στο πρόγραμμα Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. | |
Μαθητές
Το πρόγραμμα Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υλοποιείται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βασικοί του στόχοι είναι να γνωρίσουν οι νέοι τον ευρωπαϊκό κοινοβουλευτισμό, να συμμετέχουν ενεργά στον δημόσιο βίο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και να εξοικειωθούν με τις βασικές πολιτικές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο εκπροσωπεί τους Ευρωπαίους πολίτες.
Το σχολείο μας συμμετείχε πρώτη φορά στο πρόγραμμα. Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν πραγματεύθηκαν θέματα βιώσιμης ανάπτυξης στην Ευρώπη σήμερα και θέματα δικαιωμάτων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων – άτομα με αναπηρίες, θύματα πολέμου, η θέση της γυναίκας στην κοινωνία σήμερα.

Μετά από την αξιολόγηση, που πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το σχολείο μας έφτασε στην υψηλή βαθμολογία του 92/100 !
Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες Junior Ambassadors Νάσια Κολοβού, Κατερίνα Κολοβού, Παναγιώτα Καρκάλα, Ειρήνη Κουγιά, Κωνσταντίνο Μπέλπμα, Ειρηναίο Τσαγκαρέλη, Γιάννη Λυμπέρη, Βασιλική Καμπόσου, Πετρούλα Καμπόσου, Κωνσταντίνα Μάλλιου.

Συγχαίρουμε, επίσης, τους εκπαιδευτικούς του Π.ΕΠΑ.Λ. Άργους, που καθοδήγησαν τα παιδιά και συντόνισαν το πρόγραμμα, Αιμιλία Μορώνη, Μαρία Ζιάκου, Γιάννη Γλεντζέ και Κώστα Μπλάτσο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του σχολείου μας κύριο Νίκο Τσιπιανίτη για την αμέριστη και ενεργή υποστήριξή του.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά με νέες δράσεις και ευρωπαϊκό όραμα!




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ