ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Το Ναύπλιο υποδέχθηκε τις πρωταθλήτριες Πελοποννήσου της ΓΕΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 μ.μ. | | |
Αθλήτριες
Σε μια όμορφη εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ υποδέχθηκαν επίσημα στο Ναύπλιο τα κορίτσια της πρωταθλήτριας Πελοποννήσου Κ16 της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου.
Η ομάδα Κ16 της ΓΕΝ έφερε  στο Ναύπλιο το Χρυσό Κύπελλο των πρωταθλητριών Πελοποννήσου και η χαρά αλλά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη στους παράγοντες της ομάδας αλλά και στους γονείς τους.
Στην  εκδήλωση τις αθλήτριες και την προπονήτρια τους Κωνσταντίνα Διαμαντή υποδέχθηκαν, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που τόνισε την σπουδαιότητα του κατορθώματος καθώς η πορεία των κοριτσιών δεν ήταν στρωμένη μόνο με επιτυχίες, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη που ανέφερε την στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού στην ομάδα και ο Πρόεδρος της ΓΕΝ Βαγγέλης Μανούχος που ευχαρίστησε τον Δήμο και τον ΔΟΠΠΑΤ για την στήριξη αλλά και τους γονείς των κοριτσιών για τις θυσίες που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθληματος.
Μουσική και κεράσματα ακολούθησαν τα πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΓΕΝ, που σίγουρα έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους και το Ναύπλιο θα χαρεί και με άλλες τους επιτυχίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ