ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Στη "Ναυπλία Ενωμένη" ο Δημήτρης Κ. Καβεζός για ένα πιο ανθρώπινο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:16:00 μ.μ. | |
Υποψήφιος
Ονομάζομαι Δημήτριος Καβεζός του Κυριάκου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Λευκάκια και κατοικώ μονίμως στο Ναύπλιο από το 1985. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Είμαι Χημικός απόφοιτος του Ε.Κ.Π.Α.. Εργάστηκα στην Αθήνα σε φαρμακοβιομηχανία και από το 1985 έως σήμερα υπηρέτησα σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ναύπλιο και την Αγία Τριάδα και μάλιστα τα τελευταία 12 χρόνια ως Διευθυντής του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας.

Μετά από 37 χρόνια σταδιοδρομίας στην εκπαίδευση (συνταξιούχος) αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, με μοναδικό σκοπό την προσφορά μου προς τους πολίτες. Την απόφασή μου αυτή καθόρισε η πολύχρονη σχέση μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαδημόπουλο, άριστο οικογενειάρχη, καταξιωμένο επιστήμονα – επαγγελματία με πολυδιάστατη δράση στα κοινά, επικεντρωμένη στον ενεργό πολίτη – άνθρωπο. Οι δημοκρατικές του αρχές, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ανιδιοτέλεια των πράξεων του, η αμεσότητα και ευθύτητα στις σχέσεις του με οδήγησαν να αποδεχτώ με χαρά την τιμητική για μένα πρότασή του να συμμετέχω στον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ». Μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο και πολλούς άξιους συνυποψήφιους που τον πλαισιώνουν θα αγωνιστώ για ένα πιο ανθρώπινο Ναύπλιο, ζωντανά χωριά με αναβαθμισμένες κοινοτικές υποδομές - υπηρεσίες και γενικά ένα καλύτερο λειτουργικά Δήμο.

Η εμπειρία, που έχω από τη θέση μου στην Β/θμια Εκπαίδευση τα τελευταία 20 χρόνια, πιστεύω ότι μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση πολλών χρονιζόντων προβλημάτων στις κτιριακές υποδομές και τη λειτουργία των σχολείων. Είναι αναγκαία η χάραξη μιας νέας πορείας για το Δήμο Ναυπλίου, μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας βάσει της αρχής της συμμετοχής της κοινωνίας, όπου ο καθένας καλείται να προσφέρει στο βαθμό που μπορεί και του αναλογεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ