ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

"Η Άγρια θαλασσα" νέο Ερωτικό Αστυνομικό Θρίλερ της Άννας Τσεκούρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | | |
"Η Άγρια θαλασσα"
Το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο της Άννας Τσεκούρα είναι γεγονός! Η ΑΓΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, της βραβευμένης λογοτέχνη κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και καθηλώνει, όπως κάθε γραφή της, από το εξώφυλλο ακόμα, με έργο της διεθνούς φήμης Σπετσιώτισσας Ζωγράφου Έυας Μπρατοπούλου.

 Παρουσιάζεται σε επίσημη πρώτη, στο Μουσείο Μπουμπουλινας στις Σπέτσες την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 20:30.
Η ΑΓΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ είναι ένα Ερωτικό Αστυνομικό Θρίλερ που όπως μας έχει συνηθίσει η συγγραφέας δεν αφήνει περιθώρια για προβλέψεις.

Ανθρώπινες σχέσεις κάθε είδους, που ανεξαρτήτως φύλων, βιωνονται παθιασμενα, δημιουργουνται και αποδομουνται με τρομακτική ευκολία, κάποιες φορές, βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Ενάντια σε οιαδήποτε δογματική άποψη, υπέρ της ανάγκης για σεβασμό προς το συναίσθημα κάθε πλάσματος, η Άννα Τσεκούρα, με υψηλή, λογοτεχνική δεινοτητα, φιλοσοφικά σχεδόν, παντρεύει μια αριστοτεχνικα ψυχογραφικη προσεγγιση των εμπλεκομένων με μια καθηλωτικη, αστυνομική πλοκή. 

Η διαδρομή δεν είναι εύκολη αφού φέρνει τον αναγνώστη αντιμέτωπο με δυσάρεστες αλήθειες. 

Γυναικοκτονιες, έρευνες, ψυχολογικά προφίλ, προσωπικές ανεπάρκειες, πλεκτάνες, ανατροπές και βαθύτατα συναισθήματα που εγείρονται από το αρχέγονο ένστικτο που κυριεύει άπαντες, τον Έρωτα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ