ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Εγκαινιάστηκε η ετήσια έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κωστούρος
Πιο μεγάλη και πιο εμπλουτισμένη, άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουλίου τις πύλες της, η ετήσια Έκθεση Βιβλίου, την οποία διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ), στην πλατεία Ωνάση και θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου 2023.
Η φετινή διοργάνωση φιλοξενεί 50 εκδοτικούς οίκους με νέες και παλαιότερες εκδόσεις ενώ θα συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα και η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες «Οδύσσεια» του Νομού Αργολίδας, καθώς και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών του νομού.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο στο πλακόστρωτο της οδού Ωνάση, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε συναυλία, του Αδριανού Κατσούρη και της παρέα του, στον αύλειο χώρο των ΓΕΛ Ναυπλίου. 
Στα εγκαινια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ¨Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο νέος Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Ναυπλίου κ. Σπύρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας Κωνσταντίνος Χουντάλας, κα.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά, από τις 19:30 έως 24:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ