ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Άργος: Η Μαρία Κ. Σταθόγιαννη με την "Πρωτοβουλία" γιατί πιστεύει στον συγκερασμό της Παράδοσης με την Καινοτομία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Η Μαρία Σταθόγιαννη του Κωνσταντίνου και της Σωτηρίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος. Είναι Βιολόγος και διαθέτει integrated master από το Tμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Στην αρχή της σταδιοδρομίας της ασχολήθηκε με την Bιοιατρική έρευνα ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Στη συνέχεια την κέρδισε η σχολική τάξη. Διδάσκει σε Λύκειο του Δήμου μας.
 
Είναι παντρεμένη με το Ζαχαρία Δημητρουλάκη, νομικό, και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.
Τόσο η επαφή της με την Ελληνική Παράδοση, καθώς η μητέρα της είναι η τεχνικός ενδύματος, συντηρήτρια και συλλέκτρια παραδοσιακών φορεσιών Σταθόγιαννη Σωτηρία (Σωσώ) , η οποία διαθέτει πλούσιο Βεστιάριο και Συλλογή Παραδοσιακών Φορεσιών, όσο και οι εκατονταετείς και πλέον οικογενειακοί δεσμοί με την Ομογένεια της Αμερικής, από την πλευρά του πατέρα της Κωνσταντίνου Σταθόγιαννη, ανθυποπλοιάρχου, ανθυπαστυνόμου, ασυρματιστή ε.α , την εμπνέουν να πραγματοποιεί πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλα τα σχολεία που έχει υπηρετήσει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.
 
Επιμορφώνεται πάνω σε καινοτόμες τεχνικές διδασκαλίας και ενημερώνεται συνεχώς πάνω σε σύγχρονα θέματα της καλπάζουσας επιστήμης της Βιολογίας. Ασχολείται με τον Εθελοντισμό ήδη από τα μαθητικά της χρόνια, συνδράμοντας πλήθος Εθελοντικών Οργανώσεων στο Άργος ,στα Ιωάννινα, στην Αθήνα και στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων είχε έντονη συνδικαλιστική δράση, ως μέλος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
 
Πήρε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να συνταχτεί μαζί μας καθώς πιστεύει ότι ο συγκερασμός της Παράδοσης με την Καινοτομία ,είναι ένας συνδυασμός που χαρακτηρίζει το Δήμο μας και μπορεί να τον αναδείξει.

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ