ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Η Γαρυφαλιά (Φαλιά) Δήμα συμμετέχει στο συνδυασμό "Ναυπλία Ενωμένη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:41:00 μ.μ. | |
υποψήφια
Ονομάζομαι Γαρυφαλιά (Φαλιά) Δήμα του Παναγιώτη και της Παναγιώτας. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σιέρρο και μητέρα ενός αγοριού, ηλικίας 13 ετών.


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μάνεση Μιδέας από αγροτική οικογένεια. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. 

Για σχεδόν μια δεκαετία εργάστηκα ως ιδιωτική υπάλληλος στην εστίαση, με βάση το αντικείμενο σπουδών μου και από το έτος 2015 διατηρούμε με τον σύζυγό μου ξενοδοχειακή μονάδα στο Τολό.

Αποφάσισα για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τα κοινά, με μοναδικό σκοπό την προσφορά προς τους συνδημότες μου. Η σχέση μου με τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο μετρά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, καταξιωμένος επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης, με ενσυναίσθηση, ισχυρό αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνης, με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. Για όλους αυτούς τους λόγους και πιστεύοντας πως έχει όλα τα εχέγγυα για να είναι ο επόμενος δήμαρχος Ναυπλιέων αποδέχθηκα με χαρά την πρότασή του να συμμετέχω στον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», ξεπερνώντας τα προβλήματα χρόνου που αντιμετωπίζουμε όλες οι εργαζόμενες μητέρες. Μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο και πλήθος ικανών ανθρώπων που τον πλαισιώνουν θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και με εφόδια τις γνώσεις, τα βιώματα και την επαγγελματική μου εμπειρία για έναν καλύτερο Δήμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ