ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα": Στον οχετό του κ. Ορφανού απαντάμε με αλήθεια, έργο και όραμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. | |
"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα"
Η αγωνία και ο πανικός του κ. Ορφανού μετά τη δημοσίευση της τελευταίας πολιτικής έρευνας για το Δήμο Ναυπλίου είναι έκδηλη.
 
Αδυνατεί να κατανοήσει τη πολιτική πραγματικότητα στο δήμο μας και να δεχτεί τα γεγονότα ως έχουν.

Αυτή του η αδυναμία τον οδηγεί σε λάθους δρόμους αλλά δεν είναι δουλειά μας να τον επαναφέρουμε στη λογική.

Χρέος μας όμως είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών και να υπερασπιστούμε την αλήθεια και τη διαφάνεια.

Με την τελευταία του δήλωση ο κ. Ορφανός υπερέβη τα όρια της ορθής πολιτικής αντιπαράθεσης και προχώρησε σε προσωπικές ύβρεις και χαρακτηρισμούς για τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστουρο.

Τον ενημερώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ικανές να αποτρέψουν τη συνέχιση του τεράστιου έργου που επιτελείτε από τη σημερινή δημοτική αρχή και να αμαυρώσουν την θετική εικόνα που έχουν οι πολίτες για το δήμαρχο όσο και αν αυτό επιθυμεί ο κ. Ορφανός.

Επίσης επειδή δεν επιθυμούμε να δώσουμε συνέχεια στο βάλτο που προσπαθεί να δημιουργήσει ο κ. Ορφανός τον καλούμε άμεσα να ανακαλέσει δημόσια τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις διαφορετικά θα αναγκαστούμε να απευθυνθούμε στη δικαιοσύνη για να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψη μας.

Έχουμε μάθει τις πολιτικές μάχες να τις δίνουμε με προτάσεις και επιχειρήματα και πάντα σε ένα πολιτισμένο πλαίσιο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα επιτρέψουμε σε κάποιους που ούτε όραμα , ούτε προτάσεις και ούτε πραγματική γνώση έχουν να μιλούν δημόσια χωρίς να έχουν επιπτώσεις.

Δελτίο τύπου 
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ