ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Brevet 200km "Ναύπλιο-Βυτίνα": Ποδηλατικός αγώνας υπεραπόστασης με χορηγία της εταιρείας Μαντζούνης Σ.& ΣΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 μ.μ. | | | |
Ποδηλάτης
Τα Brevet είναι ποδηλατικές διοργανώσεις µε διαδρομές 200,300,400,600,1000χλµ.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αγώνες υπεραποστάσεων µε την διαφορά ότι δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και απαγορεύεται η εξωτερική βοήθεια στους συμμετέχοντες.

Παρόλα αυτά έχουν χρονικά περιορισμό και σκοπός είναι ο τερματισμός εντός ορίου χρόνου.

Η Bioracer Hellas ένα από τα brevet που διοργανώνει είναι το  "Ναύπλιο-Bυτίνα", συνολικής απόστασης 200 χιλιομέτρων. Μία κυκλική διαδρομή µε εκκίνηση στις 10 το πρωί και τερματισμό το όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο ποδηλατικό κατάστημα BRX.GR 

Για αυτήν την διαδρομήµή μπορούμε να εγγυηθούμεµε ότι η ομορφιά της δεν θα αφήσει κανέναν συμμετέχοντα παραπονούμενο. Ξεκινώντας από το Ναύπλιο, οι ποδηλάτες θα ποδηλατήσουν προς Άστρος µε θέα βουνό και θάλασσα και θα συνεχίσουν µέσα απὀ το πυκνό και δροσερό βουνό του Μαινάλου έως τη Βυτίνα. '

Από εκεί και µετά θα πάρουν το δρόµο της επιστροφής από τον "ποδηλατικά” πασίγνωστο Κωλοσούρτη.

Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, µπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες και φωτογραφίες σχετικά µε την διαδρομή: https://www.facebook.com/events/992306132191704?

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ Σ.& ΣΙΑ Ο.Ε. για την ευγενική της χορηγία. Με την ενίσχυσή της θα συμβάλλει στην τροφοδοσία και υδροδοσία των συμμετεχόντων καθόλη τη διάρκεια του brevet.

Η παραπάνω χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς του χορηγού μας κ. Μαντζούνη Ιωάννη που είναι επίσης Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας και που αν και πληροφορήθηκε για το brevet μας τελευταία στιγμή ενδιαφέρθηκε να μάθει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προσφέρει και θέλησε να μας στηρίξει έμπρακτα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κρίνεται επιτακτική η αλλαγή της ώρας εκκίνησης του Brevet 200km "Ναύπλιο-Βυτίνα" από 7.30πμ στις 10.00πμ της Κυριακής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ